P&O Flex
HSE Officer Health, Safety & Environment

Voor een opdrachtgever op Chemelot in Geleen, zijn wij per direct op zoek naar een HSE Officer: Health, Safety & Environment.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband!

Als HSE Officer ben je verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van onze HSE prestaties o.a. door uitvoering van audits en inspecties. Je helpt mee het veiligheidsbewustzijn verder uit te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van onze taakrisico-analyses en veilig werkinstructies. Je adviseert het Management Team op naleving van de norm-, wet- en regelgeving op HSE gebied.

Op het gebied van veiligheidsperformance werken wij samen met de Chemelot site in hun streven om de veiligste site van Europa te worden. De functie is een nieuwe rol binnen de QESH afdeling waarin je voldoende ruimte krijgt om je te ontwikkelen en je kennis en ervaring uit te bouwen.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • MBO/HBO opleiding;
  • MVK opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met industriële processen.
  • Beheersing van Nederlands en Engels (Duits is pré) in woord en geschrift.

Jouw competenties

Analytisch en conceptueel denkvermogen, samenwerken, effectief communiceren en probleemoplossend vermogen zijn basiscompetenties binnen deze functie.

Verder zijn veiligheid-, kwaliteit- en capaciteitsbewustzijn organisatie brede competenties die zeer belangrijk zijn binnen onze opdrachtgever.

Voor deze specifieke vacature geldt tevens dat je zowel energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot. In deze functie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Reageer via heerlen@pnoflex.nl / Tel: 045 30 30 370  of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina