P&O Flex
Maintenance Technician (Senior)

Voor onze opdrachtgever in Geleen zoeken wij een Maintenance Technician

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die vanaf de bouw van onze nieuwe plant door predictief en preventief onderhoud te verrichten op een veilige manier gaat zorgdragen voor een maximale machine beschikbaarheid.

Als Maintenance Technician rapporteer je aan de Maintenance Supervisor.

Jouw uitdaging

Als Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor een storingsvrij machinepark door het verrichten van preventief, predictief en correctief onderhoud. Je lokaliseert, analyseert en lost zelfstandig storingen op in de apparatuur en installaties, zowel mechanisch als elektronisch, zodat de (productie)werkzaamheden uit het oogpunt van techniek en veiligheid kunnen worden hervat. Bij het veiligstellen van een machine voor onderhoud hanteer je Lockout/Tagout procedures. Je rapporteert storingen in het SAP systeem op voorgeschreven wijze. Je begeleidt contractors op basis van werkvergunningssystemen. Naast de lijncommunicatie met de maintenance supervisor onderhoud je nauwe contacten met de operators extrusion en operators mechanical. Je denkt innovatief mee over kostenbesparing en houdt je strikt aan het taakstellend onderhoudsbudget. Je zorgt voor orde en netheid op de eigen werkplek en hele afdeling en bent medeverantwoordelijk voor het correct scheiden en afvoeren van afval.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • Een technische afgeronde opleiding op MBO niveau W/E, achtergrond werktuigbouwkunde
  • Relevante werkervaring binnen een industriële procesmatige omgeving
  • Kennis van PLC gestuurde processen
  • Kennis van pneumatiek/hydraulica
  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Zelfstandig kunnen werken en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • VCA certificaat
  • Ervaring met SAP is een pre.

Jouw competenties

Teamspirit, trots, betrokkenheid, creativiteit, initiatiefrijk, no-nonsense & hands- on mentaliteit, veiligheids- en kostenbewustheid zijn basiscompetenties van het nieuw te vormen team dat samen met ons deze geweldige uitdaging wil aangaan.

Voor deze specifieke vacature geldt dat je een goed analytisch vermogen koppelt aan creativiteit en een groot leervermogen. Gelet op de nauwe en veelvuldige contacten met je collega’s is het noodzakelijk dat je een teamplayer bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage gaat leveren aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot.

Wij bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.