P&O Flex
Allround Onderhoudsmonteur binnendienst (WTB en/of E)

Allround Onderhoudsmonteur binnendienst (WTB en/of E)

Voor een productiebedrijf van vlakglas, zijn wij per direct op zoek naar een allround onderhoudsmonteur binnendienst/ Technische dienst. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van het machinepark en gebouwgebonden installaties. De werkzaamheden hebben een multidisciplinair karakter en worden over het algemeen systematisch en met name in geval van storingen onder tijdsdruk uitgevoerd. Werkzaamheden geschieden hoofdzakelijk in dagdienst, periodiek dient er tijdens onregelmatige diensten gewerkt te worden en er kunnen ook incidenteel oproepdiensten ingepland worden. In geval van storing(en) gemotiveerd doorwerken totdat het probleem is opgelost. De Allround Onderhoudsmonteur binnendienst verricht op zelfstandige basis in hecht teamverband storing- en onderhoudswerkzaamheden aan machines en apparaten binnen het bedrijf zodat alle productieactiviteiten vlot en storingsvrij verlopen. Hij of zij is verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van alle machines en installaties op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Hij of zij handelt snel, adequaat en oplossingsgericht bij voorkomende technische problemen en storingen ongeacht of de achterliggende oorzaak mechanisch, elektrotechnisch, hydraulisch en/of pneumatisch van aard is. Kennis van en inzicht in het plannen van preventief onderhoud om storingen te voorkomen maakt onderdeel uit van de werkzaamheden. De Allround Onderhoudsmonteur communiceert met collega’s en legt verantwoording af aan direct leidinggevenden (chef monteur/ teamleider productie). Tevens onderhoudt hij of zij contact met de afdeling productie (machine-operator/ machinebediener) met betrekking tot het functioneren van machines en apparaten en het onderhoudsmagazijn voor de onderdelen en het beheer daarvan. Het productieproces wordt op zeer korte termijn geoptimaliseerd en verder geautomatiseerd door implementatie van een technisch hoogstaand shuttlesysteem. De Allround Onderhoudsmonteur wordt geacht en de kans geboden om van begin af aan betrokken te zijn bij dit proces. Van hem/haar wordt een actieve bijdrage verwacht om de procescontinuïteit te waarborgen.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde MBO opleiding WTB en/of Elektro;
  • Aangevuld door opleiding/ cursus of ervaring in Elektro danwel WTB;
  • Ervaring met hydrauliek, pneumatiek, PLC’s en het programmeren ervan en met Siemens besturingssysteem.
  • Ervaring in een industriële c.q. productieomgeving is vereist en specifiek in de vlakglasindustrie is een pré;
  • VCA gewenst.
  • Bereidheid om te werken in onregelmatige diensten en incidenteel oproepdiensten.
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
  • Uitgebreide kennis van de werking, de bediening en de opspanmogelijkheden van verschillende machines;
  • Kennis van voor deze industrie gebruikelijke productietechnieken en van de te gebruiken materialen;

Kernwoorden:

  • Zelfstandigheid, Flexibiliteit, Creativiteit, Zorgvuldigheid, Nauwkeurigheid, Stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl ter attentie van Michael Gerits of via solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.