P&O Flex
Accounting Employee

Voor onze opdrachtgever te Geleen zoeken wij een enthousiaste Accounting Employee.

Wij zijn op zoek naar …
Een enthousiaste collega die het accounting team (3 personen) fulltime komt versterken. Als accounting employee ben je mede verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie. In deze veelzijdige functie ben je in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en tussen verschillende partijen. De interne klant staat voorop. Zie jij dit als een uitdaging? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Je voert de crediteurenadministratie. Dat houdt onder meer in het coderen en boeken van facturen inclusief afstemming met order en ontvangstboeking indien van toepassing. Je neemt contact op met crediteuren (i.c. leveranciers) in geval van foutieve facturen en/of onduidelijkheden. Je draagt zorg voor de juiste en volledige autorisatie en voor de deugdelijke archivering van inkoopfacturen.

Je verzorgt de inkomende en uitgaande geldbeweging door het coderen en boeken van de geldbewegingen op de verschillende bankrekeningen en van de kasbewegingen (inclusief bijhouden van het Kasboek). Je verricht betalingen (voorbereiding, zorgdragen deugdelijke autorisatie en uitvoering) via de verschillende bankrekeningen en je handelt aanmaningen / betalingsclaims af.

Je ondersteunt de financial accountant t.a.v. de maandafsluiting door het zelfstandig opstellen van en/of ondersteunen bij het opstellen van specificaties van balansposten en posten in de winst-en-verliesrekening.
Je ondersteunt bij op te stellen aangiften omzetbelasting, intracommunautaire leveringen en CBS en levert daarvoor de gegevens aan.

Functie-eisen
Je bent in bezit van een afgeronde opleiding op gebied van bedrijfsadministratie.

Je hebt bij voorkeur enige ervaring met de beschreven werkzaamheden.

Je hebt stevige ervaring in het gebruik van Word, Excel en ERP systemen.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Kernwoorden:

Nauwkeurig, accuraat, flexibel, stressbestendig, zorgvuldig.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.