P&O Flex
Allround Onderhouds- en storingsmonteur WTB affiniteit E

Voor onze gerenommeerde opdrachtgever / marktleider in de maakindustrie zijn wij per direct op zoek naar een Onderhouds- en storingsmonteur WTB met affiniteit E. WTB is je hoofdtaak, maar er wordt ook verwacht dat je affiniteit of ervaring hebt met Elektro-werkzaamheden. Bij onze opdrachtgever staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. Ze zoeken daarom medewerkers die zich thuis voelen in een leeromgeving waar hun eigen ontplooiing samengaat met het realiseren van ondernemingsdoelstellingen. Vanwege uitbreiding zijn ze voor de afdeling Maintenance op zoek naar kandidaten.

Het betreft een functie in dagdienst met direct een rechtstreeks jaarcontract bij de opdrachtgever zelf. Daarnaast biedt het bedrijf zeer goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Kortom: Ben je als onderhouds- en storingsmonteur WTB op zoek naar baan met direct een contract bij een bedrijf zelf en toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de functie waar je naar op zoek bent!

Werkzaamheden: Als Onderhouds- en Storingsmonteur staat veiligheid voor jou op de eerste plaats, je levert een actieve bijdrage aan het veiligheidsbewustzijn binnen de afdeling waarin je je werkzaamheden in teamverband verricht. Je draagt zorg voor allround onderhoud, waaronder het uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud aan machines, het oplossen van storingen, het uitvoeren van revisies en het verrichten van ombouwwerkzaamheden aan machines en/of installaties. Daarnaast verricht je tevens wachtdiensten en verwachten we een actieve deelname aan teamoverdracht (Time-Out) en proactief initiëren en mede uitvoeren van verbeterideeën.

Functieprofiel: Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde op Web-4 niveau of TSO 3e graad (België). Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, kennis en ervaring van pneumatische en (servo) besturingen is daarbij een pré. Naast kennis en ervaring in je eigen discipline heb je bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met Electrotechniek en ben je bereid om functie-gerelateerde opleidingen te volgen. Je bent zelfstandig, collegiaal, flexibel, resultaatgericht en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Verder beschik je over een hoge mate van accuratesse, kwaliteitsbesef en de wil om continue te verbeteren.

Wat kunnen wij jou bieden: Binnen deze dynamische organisatie met een plezierige en informele werksfeer wordt een zelfstandige functie aangeboden in een sterk gemoderniseerde en geautomatiseerde procesgeoriënteerde productieomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt zoals ook hierboven staat weergegeven direct een jaarcontract bij de opdrachtgever zelf. Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren?

Stuur dan nu je CV en motivatie naar info@pnoflex.nl

Of bel voor meer informatie naar 045 – 30 30 370 of kijk op www.pnoflex.nl voor verdere informatie.