P&O Flex
Allround Onderhoudsmonteur E met PLC en affiniteit W

Onze opdrachtgever in Maastricht is op zoek naar een Allround Monteur E met kennis PLC en affiniteit W die technische assistentie verleent aan medewerkers in het productieproces zodat de continuïteit van het proces geborgd kan worden en de machines optimaal benut kunnen worden.

In eerste instantie betreft het een baan in dagdienst, waarna dit snel over zal gaan op een tweeploegen systeem. Binnenkort zal dat zelfs een drieploegen systeem worden en wellicht op termijn naar een volcontinue dienst.

Eind december 2015 is besloten om de interne opslag capaciteit te verdrievoudigen en een tweetal nieuwe productielijnen te bestellen. De ene, de kleinste van de twee, is op dit moment in de test fase en zal wellicht binnenkort in gebruik genomen worden aangezien de orders hiervoor al ontvangen zijn. De grote productielijn heeft wat meer voeten in de aarde en zal begin 2017 moeten draaien.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Allround Monteur geef je technische assistentie aan de medewerkers van de productieploeg. Je staat in voor het preventief onderhoud van de machines zodat de goede werking verzekerd kan worden. Je lokaliseert en herstelt storingen zowel op mechanisch als elektrisch vlak zodat stilstanden worden geminimaliseerd.

Tot slot assisteer je bij het installeren van nieuwe machines en bij het optimaliseren van bestaande machines. De doelstelling van de functie is het ondersteunen van de medewerkers uit de productie met technische vraagstukken waardoor de continuïteit van het proces wordt geborgd en het machinepark zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

In nood ben je er ook niet vies van om de productie te ondersteunen en zo nodig ook wel eens in de logistieke afdeling.

Functie eisen:

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding genoten in een technische richting.

Daarnaast heb je een flink aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie op zowel mechanisch als elektronisch vlak.

Je bent een betrokken, flexibel, vasthoudend, pro-actief, betrouwbaar en stressbestendig persoon die tot het uiterste gaat om storingen te voorkomen danwel op te lossen.

Je hebt passie voor techniek en hebt de capaciteiten om het overzicht te bewaren.

Je hebt aandacht voor veiligheid en bent kwaliteitsbewust.

De Nederlandse taal beheers je zowel in woord als schrift. Beheersen van Duitse taal is een pre aangezien de meeste machines afkomstig zijn uit Duitsland.

Kernwoorden:

Techniek is je passie, flexibel, stressbestendig, zorgvuldig- en initiatierijk.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl ter attentie van Michael Gerits of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.