P&O Flex
Allround Onderhoudsmonteur WTB.

Voor onze opdrachtgever Moxba-Metrex, zijn wij per direct op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur WTB in 2-ploegen.

Het hoofdkantoor ligt in Almelo (Moxba B.V.) en de recycling fabrieken op het industrieterrein De Beitel in Heerlen (Metrex B.V.) en Brazilië (MMB Metals).

Metrex is een wereldwijde specialist in het recyclen van gebruikte katalysatoren en residuen die metalen bevatten.

Bij Metrex B.V. passen ze een thermische behandeling toe (FBO & RTO-roosteren) om de oliën en onzuiverheden te verwijderen. Om aan de productspecificaties te voldoen kunnen breken, zeven, mengen of een combinatie hiervan deel uitmaken van de voorbereidende processen. De geroosterde materialen gaan vervolgens naar wereldwijde afnemers en hun fabriek in Brazilië om middels smeltprocessen te worden omgezet in legeringen en oxiden.

Het betreft een functie in 2-ploegendienst met incidenteel consignatiediensten. Moxba-Metrex biedt zeer goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Als Onderhouds- en Storingsmonteur staat veiligheid voor jou op de eerste plaats, je levert een actieve bijdrage aan het veiligheidsbewustzijn binnen de afdeling waarin je je werkzaamheden in teamverband verricht. In deze rol ligt de focus voornamelijk op het uitvoeren van werktuigbouwkundige werkzaamheden om de continuïteit van het machinepark te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren van correctief en preventief onderhoud, het oplossen van storingen, het uitvoeren van revisies en het verrichten van ombouwwerkzaamheden aan machines en/of installaties.  In deze rol communiceer je met de Hoofd Operator, Manager Production en de Maintenance Supervisor.

Kortom: Ben je als onderhouds- en storingsmonteur WTB, in bezit van een geldig certificaat lassen niveau 3 en op zoek naar een uitdagende baan met toekomstperspectief?

Dan is dit de functie waar je naar op zoek bent!

Functieprofiel:

  • Een afgeronde MBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
  • Ervaring met onderhoudsmanagementsystemen is een pré;
  • Een afgeronde opleiding/ geldig certificaat lassen niveau 3;
  • In staat (werktuigbouwkundige) tekeningen te lezen;
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke rol.

Solliciteren?

Stuur dan nu je CV en motivatie naar parkstad@pnoflex.nl

Of bel voor meer informatie naar 045 – 30 30 370 of kijk op www.pnoflex.nl voor verdere informatie.