P&O Flex
Eerste Operator 5- Ploegen

Voor onze opdrachtgever Moxba-Metrex, zijn wij per direct op zoek naar een Eerste Operator in 5-ploegen.

Het hoofdkantoor ligt in Almelo (Moxba B.V.) en de recycling fabrieken op het industrieterrein De Beitel in Heerlen (Metrex B.V.) en Brazilië (MMB Metals).Metrex is een wereldwijde specialist in het recyclen van gebruikte katalysatoren en residuen die metalen bevatten.

Bij Metrex B.V. passen ze een thermische behandeling toe (FBO & RTO-roosteren) om de oliën en onzuiverheden te verwijderen. Om aan de productspecificaties te voldoen kunnen breken, zeven, mengen of een combinatie hiervan deel uitmaken van de voorbereidende processen. De geroosterde materialen gaan vervolgens naar wereldwijde afnemers en hun fabriek in Brazilië om middels smeltprocessen te worden omgezet in legeringen en oxiden.

Het betreft een functie in 5-ploegendienst met uitzicht op een vast dienstverband. Moxba-Metrex biedt zeer goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Je gaat deel uitmaken van een dynamisch team. De focus in deze functie ligt op het uitvoeren inspecties en controlerondes. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van herstelwerkzaamheden, aanrijden van grondstoffen, monsternames en het wegrijden van de eindmaterialen. 

Functieprofiel:

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding, Vapro -A (pre Vapro B) of vergelijkbaar;
  • Aangevuld met relevante werkervaring binnen de chemische industrie;
  • Je moet in staat zijn om te sturen zowel op het proces als op de output;
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse taal is een pré;
  • Heftruck/ BHV een pré.

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie naar parkstad@pnoflex.nl of bel 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!