P&O Flex
Embedded Engineer

P&O Flex is voor een state-of-the-art machinebouwer in de regio Parkstad op zoek naar een Embedded Engineer.

Je werkt in een multidisciplinair team en bent (mede-)verantwoordelijk voor het ontwikkelen en begeleiden van de hard- en software van het eindproduct. Het betreft een functie binnen een internationale omgeving die je voldoende ontwikkelingsmogelijkheden biedt.

Over je nieuwe functie

Als Embedded Engineer werk je fulltime in dagdienst. Binnen een multidisciplinair team ben jij medeverantwoordelijk voor het integreren van diverse systeemcomponenten. Je ontwikkelt Embedded Systems voor de diverse oplossingen die wij onze klanten kunnen bieden. Het fysiek opbouwen en integreren van deze Embedded systemen behoort uiteraard ook tot je taken.

Wat jij meebrengt voor deze functie

Voor deze functie is P&O Flex op zoek naar iemand met minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen de Embedded-elektronicasector. Je hebt bij voorkeur een (HBO-)Bachelor of Master afgerond in Embedded Systems, Mechatronica of aanverwant. Ervaring met het ontwikkelen van concepten en prototypes is mooi meegenomen. Uiteraard weet je wat er van je verwacht wordt bij het kostenbewust ontwerpen van zowel enkel- als serieproducten.

Wat wij bieden voor deze functie

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

Bij P&O Flex zijn we van mening dat je dit zelf moet ervaren!

Solliciteer via heerlen@pnoflex.nl of 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze Leading Company in de machinebouw je allemaal te bieden heeft!