P&O Flex
HSE Officer Health, Safety & Environment

Voor onze opdrachtgever in Roermond, zijn wij per direct op zoek naar een HSE Officer: Health, Safety & Environment.

Het betreft een fulltime functie in 3-ploegendienst met uitzicht op een vast dienstverband!

In de functie van HSE Officer coördineer je en hou je toezicht op het veiligheidsbeleid van onze opdrachtgever. Tevens controleer je op het milieuverantwoord werken. Je loopt elke dag meerdere keren een observatieronde door de fabriek. Tijdens deze observatierondes houd je toezicht op keuringen van materiaal en middelen, observeer je het gedrag van medewerkers en let je op onveilig handelen en onveilige situaties. Als er nieuwe medewerkers komen, zul je de instructie voor nieuwe medewerkers verzorgen.

Bij onze opdrachtgever hechten ze veel waarden aan hun kerncompetenties: eigenaarschap, resultaatgerichtheid en teamwerk. Het is dan ook logisch dat je hierin een voorbeeldfunctie hebt.

Binnen deze functie werkt men in ploegendiensten. Je zult dus rekening moeten houden met werken in dag-, nacht-, en middagdiensten, alsmede werken in de weekenden in de vorm van incidenteel overwerk of een vaste dienst.

Als HSE Officer ben je verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van onze HSE prestaties o.a. door uitvoering van audits en inspecties. Je helpt mee het veiligheidsbewustzijn verder uit te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van onze taakrisico-analyses en veilig werkinstructies. Je adviseert het Management Team op naleving van de norm-, wet- en regelgeving op HSE gebied.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • MBO + werk- en denkniveau;
  • Afgerond MVK opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met industriële processen.
  • Beheersing van Nederlands en Engels (Duits is pré) in woord en geschrift.

Jouw competenties

Analytisch en conceptueel denkvermogen, samenwerken, effectief communiceren en probleemoplossend vermogen zijn basiscompetenties binnen deze functie.

Verder zijn veiligheid-, kwaliteit- en capaciteitsbewustzijn organisatie brede competenties die zeer belangrijk zijn binnen onze opdrachtgever.

Voor deze specifieke vacature geldt tevens dat je zowel energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot. In deze functie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Reageer via heerlen@pnoflex.nl / Tel: 045 30 30 370  of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina