P&O Flex
Hoofd Technische Dienst

Voor onze opdrachtgever in de regio Zuid-Limburg zijn wij per direct op zoek naar een Hoofd Technische dienst.

Dit betreft een fulltime functie in dagdienst.

Ben jij de persoon die zowel het machinepark als de teamspirit in topconditie houdt? Voor onze opdrachtgever in omgeving Zuid-Limburg is P&O Flex op zoek naar een Hoofd TD. Jij hebt je strepen verdiend als onderhoudsmonteur en begint de uitdaging te missen. Waar je nog steeds graag sleutelt aan machines en installaties wil je tevens je kennis en kunde over kunnen brengen op minder ervaren monteurs. Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Je wilt aan de slag binnen de (proces)techniek en bent een motivator die het beste uit zijn team naar voren haalt.

Over je nieuwe opdrachtgever

De opdrachtgever is een wereldwijde speler in de verpakkingsindustrie. Binnen Europa is de organisatie in het sub-segment waarin ze opereren zelfs de marktleider. Afnemers bevinden zich in diverse markten, waaronder de retail-, automotive- en constructiebranche. Klanttevredenheid, innovatie en flexibiliteit zijn de kernwoorden waarmee de organisatie zichzelf typeert.

Over je nieuwe functie

Als Hoofd TD geef je leiding aan een team van circa vijf monteurs. Je weet de balans te vinden tussen delegeren en zelf de handen uit de mouwen steken. Je brengt structuur aan in het gepland onderhoud en ziet toe op de uitvoering hiervan. Je motiveert en inspireert het team om, samen met jou, het machinepark optimaal te laten presteren. Tijd is geld en de productie moet volcontinue kunnen doordraaien. Zelf werk je structureel in dagdienst, maar mocht het nodig zijn dan ben je niet te beroerd om in twee ploegen te werken om je collega’s van de productie te ondersteunen.

Je ziet toe op het onderhoud dat je team verricht en stuurt bij waar nodig. Dit leg je vast in periodieke onderhoudsverslagen. Daarnaast schakel je indien nodig externe partijen in en coördineer je deze waar nodig. Je bereidt productie-stops voor en coördineert vanuit je rol als Hoofd TD. In deze functie durf je mee te denken en verbetervoorstellen aan te dragen om de productieaantallen te optimaliseren. Al deze werkzaamheden verricht je binnen de vooraf vastgestelde (budgettaire) kaders, de invulling daarvan is volledig aan jezelf.

Functie-eisen

Vanzelfsprekend bezit je over voldoende bagage als monteur binnen de (proces)techniek. Je kent het belang van het volcontinue kunnen draaien van de productie en zult hier altijd naar streven. Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring of bezit voldoende drive om je deze rol binnen de organisatie eigen te maken.

Als persoon ben je een natuurlijk leider die niet beroerd is om zelf ook de handen uit de mouwen te steken: je blijft tenslotte monteur. Je bent flexibel en kunt gemakkelijk communiceren op diverse niveaus: met de monteurs uit je team, de directie of met de productiekrachten op de werkvloer.

Kernwoorden:

  • Zelfstandigheid, Gedreven, Ondernemend, Organisator, Nauwkeurig, Stressbestendig, Initiatiefrijk en Collegiaal.

Wij bieden:

Een zeer uitdagende fulltime functie in dagdienst bij een gerenommeerd bedrijf in Zuid-Limburg met uitzicht op een vast contract. Goede arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.