P&O Flex
HR Assistent Maastricht

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Maastricht is P&O Flex op zoek naar een HR Assistent.

De opdrachtgever is een wereldwijde speler in de chemische sector, met een plant in Zuid-Limburg.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een productiebedrijf in de chemische sector in de regio Zuid-Limburg. Het betreft een onderdeel van een wereldwijde speler. Door de kleine(re) omvang van de plant kent iedereen elkaar en zijn er korte communicatielijnen en weinig organisatielagen. Dit draagt mede bij aan de fijne werksfeer die binnen het bedrijf heerst.

Over de functie

De afdeling is nauw verbonden met het hoofdkantoor in België waar de berekening van de salarissen plaats vindt m.b.v. een geautomatiseerd systeem, evenals de betalingen en boekhoudkundige verwerking van salarissen wordt verzorgd. De HR assistent is verantwoordelijk voor correcte invoering/registratie en actualiteit van gegevens in dit systeem.

Beheren van de salarisadministratie en loonverwerking van de medewerkers aan de hand van een opgemaakte schema en conform HR-beleid (procedures en richtlijnen), arbeidsreglement, sociale wetgeving en cao; verzorgen van algemene salarisadministratie/beheren van de loonadministratie en verzorgen van volledige salarisrun

Verzorgen en beheren van de algemene personeelsadministratie; aanpassen van de HR-bestanden in geautomatiseerd systeem m.b.t. elke wijziging in het personeelsbestand en verzorgen van alle administratie bij in-en uitdiensttreding (opmaken van personeelsdossier, opmaken van urenstaten, etc.)

Verzamelen, invoeren/registeren, controleren en aanpassen/corrigeren van diverse gegevens in geautomatiseerde systemen voor de administraties en uitvoeren van (handmatige) meer complexe/specifieke berekeningen (w.o. voor salaris, levensloop, pensioengrondslag, e.d.)

Ondersteunen van HR manager en productie manager

M.b.t. HR-werkzaamheden, w.o. werving & selectie (uitzetten van vacatures, verzamelen van C.V.’s, etc.) en regelen/organiseren van diverse zaken

Inplannen van de verplichte trainingen en bijhouden dat deze up-to-date blijven en informeren van afdeling HSE hierover; verzorgen van aangevraagde cursussen

Bijhouden van verlofoverzichten en verzorgen en aanleveren van maandrapportages m.b.t. ziekteverzuim, verlof etc.

Leveren van input voor cao besprekingen

Conformiteit aan wet- en regelgeving en procedures

Beheren/bewaken van WK-regeling en optimaliseren

Assisteren bij opgestarte HR-procedures en zaken; regels/procedures verschaffen van en aanmaken van toegangsbadges, etc. en signaleren van jubilea en individuele afspraken.

Verstrekken van informatie m.b.t. cao en door partijen gemaakte afspraken aan medewerkers, toelichten van bepalingen

Informeren van medewerkers, beantwoorden van vragen m.b.t. salarisadministratie en HR (w.o. ook pensioen, levensloopvragen, aanvragen)

Verschaffen van informatie over en toelichten van personeels administratieve aangelegenheden, HR-procedures, rechten en verplichtingen

Op de hoogte blijven van de wijzigingen in wet- en regelgeving en deze zo nodig kunnen toepassen en uitleggen.

Contact onderhouden met uitzendbureaus en externe partijen.

Wat wij bieden voor deze functie

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

P&O Flex werkt en werft voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een hecht team waarin men samen streeft naar proces- en productoptimalisatie binnen een leuke en uitdagende branche.

Solliciteer via maastricht@pnoflex.nl of 043 20 50 090 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!