P&O Flex
HR Business Partner (32-40 uur p/w)

Ben jij op een natuurlijke manier betrokken en geïnteresseerd in mensen? Ben je daarnaast ondernemend en heb je gevoel voor het zakelijke aspect van HR binnen een dynamische en commerciële werkomgeving?

Weet jij de balans te bewaren tussen operationele, tactische en strategische organisatie- en HR-doelstellingen? Dan zoeken wij jou! 

 Over je nieuwe opdrachtgever

Onze opdrachtgever verzorgt de klantenservice voor verschillende Customer Service projecten. Hierbij moet je onder andere denken aan Zalando, Vattenfall en Esprit. Service is waar zij op het gebied van klantervaring echt onderscheidend kunnen zijn. Opdrachtgever is gedreven om resultaat te leveren, zorgen voor impact en daarvoor wordt er elke dag een stap extra gezet. Zij halen het beste uit de technologie én de mens. Want het zijn nog altijd mensen die het verschil maken. Zij geloven in innovatie en zetten zich in voor continue verbetering. Er heerst een can do mentaliteit en maken slim gebruik van alle expertise, ervaring en middelen wereldwijd. Samen met 55.000+ Medewerkers in 29 landen wereldwijd die samen 60+ talen spreken zorgen ze voor tevreden klanten, elke dag weer.

Bij onze opdrachtgever ben je als medewerker geen nummer, maar ben jij één van de key-factoren die voor een groot succes als bedrijf zorgt. 

Jouw afdeling

Overkoepelend valt de HR Afdeling van vestiging Maastricht onder de verantwoordelijkheid van de HR director Benelux, maar de dagelijkse aansturing wordt gedaan door de HR Manager. Jij wordt één van de twee HR Business Partners. De afdeling wordt gecomplementeerd door twee HR Recruiters en een HR Admin. De afdeling begeleidt daarnaast vanaf februari twee HR stagiaires bij hun afstudeerstage.

De HR afdeling is volop in ontwikkeling. Op dit moment zijn zij bezig met het formuleren van de strategische HR-thema’s voor de komende jaren. Als HR Business Partner ga je in dit proces een belangrijke rol spelen. Daarnaast krijg je de gelegenheid om jezelf volop te ontwikkelen binnen je vakgebied. 

Functie eisen

▪ Je hebt circa 5 jaar ervaring binnen een HR-afdeling in een vergelijkbare rol;

▪ Je hebt een Hbo-opleiding binnen het domein P&O of vergelijkbaar afgerond;

▪ Je beschikt over uitstekende communicatieve- en adviserende vaardigheden;

▪ Je bent gewend om te werken binnen een commerciële, dynamische omgeving;

▪ Je bent een volwaardig sparringpartner op alle niveaus binnen de organisatie;

▪ Je kennis van de Nederlandse (sociale) wet- en regelgeving is up-to-date;

▪ Je bent analytisch en cijfermatig sterk onderlegd;

Aanbod

Je krijgt direct een contract rechtstreeks bij onze opdrachtgever!

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden weet onze opdrachtgever dat personeel de belangrijkste voorwaarde voor succes. is Daarom zorgen zij goed voor je en bieden voldoende extra’s!

Korting op je fitnessabonnement, een collectieve zorgverzekering en leuke bedrijfsfeestjes (wanneer dit weer kan) zijn slechts een greep uit de arbeidsvoorwaarden.

Opdrachtgever is een organisatie met internationaal karakter. zij hebben een hecht, onwijs leuk en divers team. Ze zijn blij met mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. Immers, je kunt alleen de beste service bieden met collega’s die net zo divers zijn als de klanten die zij bedienen. Opdrachtgever is als organisatie dynamisch, flexibel en biedt voor jou persoonlijk voldoende doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de kans om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen binnen een grote, internationale organisatie.

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie naar maastricht@pnoflex.nl of bel 043 20 50 090 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!