P&O Flex
Inkoper

Voor een opdrachtgever in Heerlen zoeken wij een zelfstandig werkende Inkoper

Iedereen speelt een rol in het productieproces. Zo ook onze inkoper. Zonder hem/haar, hebben wij geen grondstoffen aanwezig in onze fabriek om ons product te vervaardigen. Daarom ben je verantwoordelijk voor een tijdige beschikbaarheid van materialen rekening houdend met prijs, hoeveelheid, kwaliteit en tijd. Als persoon ben je zeker in staat om te schakelen tussen operationeel bezig zijn, maar ook op een niveau hoger na te kunnen denken over verbeterprocessen op inkoopvlak. Zaken als forecasting en voorraadbeheer zijn je niet vreemd. Daarnaast houd je je bezig met benchmarken van leveranciers en inkoopprijzen en vind je het prettig om procesmatig te werken.

Functie eisen:

Onze kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau. Aanvullend is enige aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en/of productieomgeving gewenst.

Het betreft een structurele, fulltime functie waarbij je samen met één ervaren collega verantwoordelijk bent voor de inkoop van onze fabriek.

Je spreekt Nederlands, bij voorkeur ook Engels en Duits en door je proactieve houding weet je altijd 10 stappen vooruit te denken.

Als creatieveling weet je een oplossing te vinden voor uitdagingen die zich aandienen maar belangrijker nog is dat je het leuk moet vinden om te werken in een team.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.