P&O Flex
Laborant (dagdienst)

Voor onze klant Metrex is P&O Flex op zoek naar een Laborant in dagdienst. In deze rol draag je bij aan de ontwikkeling van een sterk groeiend bedrijf binnen de chemische industrie in Zuid-Limburg!

Over je nieuwe opdrachtgever

Moxba Metrex is een wereldwijde specialist in het recyclen van gebruikte katalysatoren en residuen die metalen bevatten. Ons hoofdkantoor ligt in Almelo (Moxba B.V.) en onze recycling fabrieken op het industrieterrein De Beitel in Heerlen (Metrex B.V.) en Brazilië (MMB Metals). Bij Metrex B.V. passen wij een thermische behandeling toe (FBO & RTO-roosteren) om de oliën en onzuiverheden te verwijderen. Om aan de productspecificaties te voldoen kunnen breken, zeven, mengen of een combinatie hiervan deel uitmaken van de voorbereidende processen. De geroosterde materialen gaan vervolgens naar wereldwijde afnemers en onze fabriek in Brazilië om middels smeltprocessen te worden omgezet in legeringen en oxiden.

Over je nieuwe rol

Je gaat deel uitmaken van een jong en dynamisch laboratoriumteam waarin diverse werkzaamheden worden gerouleerd. Er is veel interactie met je directe collega’s. Je wordt verantwoordelijk voor de bemonstering, preparatie en controle van grondstoffen, procesvloeistoffen, tussen- en eindproducten d.m.v. diverse analyse methodes. De werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties binnen het bedrijf waaronder in het laboratorium, de preparatiefaciliteit en in de loodsen. Je legt verantwoording af aan de Laboratorium Manager.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO3/4 opleiding in de richting van Laboratoriumtechniek (Chemisch/Fysisch);
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré;
  • Kennis van en ervaring met de diverse MS Office-toepassingen;
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke rol binnen een technische bedrijfsomgeving.

Aanbod

  • Uitzicht op vast dienstverband;
  • Werktijden 07:00-15:30;
  • Prettige en amicale werksfeer binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie, parkstad@pnoflex.nl of bel 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!