P&O Flex
Leerling Montagemedewerker

Voor een gerenommeerde speler in de Kozijnenbranche zijn wij op zoek naar Leerling Montagemedewerker Buitendienst.

Dit bedrijf wordt gekenmerkt door de fijne familiaire werksfeer en korte lijntjes. Je komt terecht in een hecht team waarin je je snel thuis zult voelen.

Ben je leergierig en op zoek naar zelfstandigheid en vrijheid? Heb je een goed bouwtechnisch inzicht en draag je graag bij aan toffe projecten en eindproducten? Wil jij een vak leren en tegelijkertijd goed verdienen? Dan zoeken wij jou!

onze opdrachtgever in de regio Roermond, is op zoek naar gemotiveerde Leerling Montagemedewerkers in de buitendienst die het vak willen leren! Samen met een collega ga jij dagelijks op pad naar verschillende opdrachtgevers. Je krijgt een gedegen opleidingstraject met als doelstelling een waardig vakman te worden met oog voor kwaliteit.

  • Je hebt bouwtechnisch inzicht.
  • Je bent leergierig en wil graag een mooi vak leren.
  • Je bent een collectief met jouw ploeggenoten.
  • Je bent een echte aanpakker en trots op je werk.
  • Je bent flexibel en hebt geen moeite met overwerk.

Wat wij bieden voor deze functie

Het betreft een full-time functie met een prima toekomstperspectief waarbij een contract voor onbepaalde tijd binnen een jaar tot de mogelijkheden behoort. Werken bij een familiebedrijf met een ‘afspraak is afspraak’ cultuur en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met doorgroeimogelijkheden.

Wil je een vak leren en tegelijkertijd goed verdienen?

Reageer via heerlen@pnoflex.nl / Tel: 045 30 30 370  of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagine