P&O Flex
Logistics Operator Preparation 5-ploegen

Voor onze opdrachtgever in Geleen zoeken wij een Logistics Operator Preparation 5-ploegen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die op een veilige manier balen plaatst op de productielijn ten behoeve van de preparation afdeling. Als Logistics Operator Preparation rapporteer je aan de Shift Supervisor.

Jouw uitdaging

Als Logistics Operator Preparation ben je verantwoordelijk voor de aanvoer van balen geperst kunststof afval naar de preparation afdeling. Je verricht daarbij alle noodzakelijke administratieve handelingen rond de input en output van de preparation afdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het laden lossen van de containers in de inbound. Tevens geef je ondersteuning aan de Operator Preparation/Troubleshooter in het bedienen van de preparation installatie die de balen omzet in schone flakes, welke dan gereed zijn voor de volgende proces-stap. Verder ben je flexibel inzetbaar en vervang je de Operator Warehousing Inbound waar en wanneer noodzakelijk. Je denkt mee over het steeds verbeteren van de procedures en instructies om te komen tot een betere beheersing van de veiligheids-, Arbo en milieu aspecten. Deze functie is gezien de nauwe samenwerking met de Operator Preparation/Troubleshooter bedoeld als een doorgroei-functie.

Je bent flexibel inzetbaar en vervangt de Operator Warehousing Inbound waar en wanneer noodzakelijk.

Je denkt mee over het steeds verbeteren van de procedures en instructies om te komen tot een betere beheersing van de veiligheids-, arbo en milieu aspecten.

Deze functie is gezien de nauwe samenwerking met de Troubleshooter bedoeld als doorgroei-functie.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • LBO werk- en denkniveau met potentie om door te groeien naar het niveau mechanisch operator,
  • Technisch inzicht en bereidheid tot leren,
  • Affiniteit met bedienen geautomatiseerde productie installaties,
  • Gedreven persoonlijkheid, we zoeken namelijk iemand die met ons de uitdaging wil aangaan om dit nieuwe proces te verbeteren en te ontwikkelen,
  • Bereidheid om te werken binnen een 5 ploegenrooster en te werken in het weekend,
  • VCA certificaat is een pré,
  • Geldig heftruckcertificaat is een vereiste.

Jouw competenties

Samenwerken, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, effectief communiceren, probleemoplossend vermogen zijn basiscompetenties binnen deze functie welke benodigd zijn. Verder zijn veiligheidsbewustzijn, kostenbewustzijn, kwaliteitsbewustzijn en capaciteitsbewustzijn organisatie brede competenties welke zeer belangrijk zijn. Voor deze specifieke vacature geldt verder dat je zowel energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage gaat leveren aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot.

Wij bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.