P&O Flex
Maintenance Technician (Senior)

Voor onze opdrachtgever in Geleen zoeken wij een Senior Maintenance Technician

Wil jij deel uit maken van een duurzaam bedrijf en meewerken aan een circulaire toekomst en daarmee een oplossing bieden voor de plastic soep?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die ons innovatieve proces in een nieuwe plant helpt verder te verbeteren middels het verrichten van correctief en preventief onderhoud om daarmee op een veilige manier gaat zorg te dragen voor een maximale machine beschikbaarheid en output.

Als Senior Maintenance Technician rapporteer je aan de Maintenance Leader E&I.

Jouw uitdaging

Als Senior Maintenance Technician ben je in dagdienst verantwoordelijk voor een veilig en storingsvrij machinepark door het verrichten van correctief, preventief en predictief onderhoud. Je lokaliseert, analyseert en lost zelfstandig storingen op in de apparatuur en installaties, zowel elektronisch als besturingstechnisch. Je werkt nauw samen met je collega’s die verantwoordelijk zijn voor het mechanische deel. Je teamt met experts van externe storingsdiensten. Ten aanzien van het productie proces werkt je nauw samen met de 5-ploegen dienst collega’s van Productie. Binnen onze opdrachtgever wordt het onderhoudsproces ondersteunt middels het software pakket Ultimo. Dit wordt momenteel geïmplementeerd. Daarnaast hanteren zij de gebruikelijke veiligheidsmethodieken zoals VOP, het werkvergunningsysteem, LoToTo, LMRA, TRA en veilig-werk-instructies. Op dit vlak heeft onze opdrachtgever als jong bedrijf nog veel werk te verrichten en dus verwachten we van jou dat je het goede voorbeeld geeft. In jouw rol begeleidt je ook externe contractors en werk je nauw samen met de inkoopafdeling. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productievolume en kosten.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • Een technische afgeronde opleiding op MBO niveau E&I, affiniteit werktuigbouwkunde is een pre;

  • Relevante werkervaring binnen een industriële procesmatige omgeving;

  • Kennis van PLC gestuurde processen;

  • Kennis van pneumatiek en hydraulica is een pre;

  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;

  • Storingen kunnen analyseren en oplossen;

  • VCA certificaat is een pré (kan eventueel via ons behaald worden);

  • Hoogwerker en heftruck certificaat is een pre (kan eventueel via ons behaald worden);

  • Ervaring met Ultimo is een pre.

Jouw competenties

Zelfstandig kunnen werken en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler, goed communicator, betrokkenheid, creativiteit, initiatiefrijk, no-nonsense & hands- on mentaliteit en stressbestendigheid zijn basiscompetenties binnen deze functie. Verder zijn veiligheidsbewustzijn, kostenbewustzijn, kwaliteitsbewustzijn en capaciteitsbewustzijn organisatie brede competenties welke zeer belangrijk zijn. Gelet op de nauwe en veelvuldige contacten intern met je collega’s en extern met firma’s is het noodzakelijk dat je zeer goed kunt samenwerken.t.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende baan in dagdienst in een plant met een nieuw innovatief proces binnen een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door bij te dragen aan vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot als vervuiling van ons milieu. Wij waarderen persoonlijke inbreng en garanderen groei in een bedrijf dat sterk groeit en zijn proces wereldwijd gaat uitrollen.

Wij bieden bij deze functie passende en marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.