P&O Flex
Medewerker Bedrijfsbureau/ Materiaal Planner

Voor een dynamische, innovatieve speler in de foodbranche is P&O Flex op zoek naar een Medewerker bedrijfsbureau/ Materiaal Planner. 

De opdrachtgever is gespecialiseerd in bakkerijproducten. De producten worden onder andere in de regio Parkstad geproduceerd en gedistribueerd door heel Europa. In deze functie ga je een belangrijke rol spelen in de verdere groei van het bedrijf.

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever heeft een passie voor voeding en is dol op mensen die van lekker eten houden. Het doel van je nieuwe opdrachtgever is om in Europa een leidende positie te hebben en te behouden in al haar kernactiviteiten. Ze streven naar ‘operational excellence in alle functies en processen en voortdurend blijven innoveren is hierin het belangrijkste ingrediënt. Over alle vestigingen werken er meer dan 5000 werknemers in 12 verschillende landen. Respect, samenwerking en ambitie zijn de drie kernwaarden van de organisatie.

Over de rol

Wat ga je zoal doen in deze functie? Als Medewerker bedrijfsbureau organiseer je het afroep- en bestelproces van grondstoffen en verpakkingen. Je zorgt ervoor dat deze in voldoende mate beschikbaar zijn voor alle productieafdelingen en regelt de interne afstemming van de materiaalplanning. Je houdt contact met leveranciers en bewaakt de uitvoering en aanmaak van inkoopcontracten. Daarnaast ben je bezig met het organiseren en optimaliseren van logistieke processen.

Over jou

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met minimaal een afgeronde MBO opleiding op het gebied van logistiek. Je hebt ruime ervaring met SAP en MS Office (harde eis) en ervaring binnen een productieomgeving opgedaan. Naast Nederlands beheers je de Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré. Jezelf blijven ontwikkelen vind je daarnaast erg belangrijk. Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld en denkt in oplossingen. Werken onder druk is voor jou geen uitdaging en je bent planmatig en organisatorisch sterk onderlegd.

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche. De opdrachtgever biedt jou een jaarcontract met vooruitzicht op vaste aanstelling en interne opleiding- en doorgroeimogelijkheden. 

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie, heerlen@pnoflex.nl of bel 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!