P&O Flex
Meewerkend Voorman Elektrotechniek

Meewerkend Voorman Elektrotechniek

Voor een wereldwijd marktleider, gespecialiseerd in totaaloplossingen voor teelt, oogst en cultivatie-oplossingen zoeken wij een Meewerkend voorman Elektrotechniek.

Opdrachtgever is gespecialiseerd in innovatie, engineering, constructie, technische installaties, controle en machinebouw wereldwijd in een nichemarkt.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband!

Doel van de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoerende werk van het project in de werkplaats en rapporteer je aan de workshop manager, je direct leidinggevende.

Taakstelling

Je organiseert het werk voor de elektromonteurs (maximaal 7 FTE) en zorgt voor een goede werkverdeling en -planning. Daarnaast ben je voor het grootste gedeelte van de tijd zelf werkzaam aan het project. Ook ben je verantwoordelijk voor de correcte aflevering van het product, tegen vooraf gestelde normen. Je bent kartrekker en je hebt een voorbeeldfunctie voor jouw medewerkers. Verder neem je deel aan het planningsoverleg, rapporteer je knelpunten, afwijkingen of bijzonderheden en help je mee om oplossingen aan te dragen.

Functie vereisten

  • Je beschikt over MTS (Elektro) werk- en denkniveau of LBO+ niveau met specifieke kennis en ervaring;
  • Je kunt een groep van maximaal 7 medewerkers aansturen en vakinhoudelijk leiding geven;
  • Je hebt ervaring in bouwen van schakelkasten en je kunt elektrische schema’s lezen;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en VCA VOL, of bereid om deze opleiding te volgen;
  • Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer;
  • Uiteraard werk je gestructureerd, accuraat en ben je pragmatisch ingesteld;
  • Woonachtig in een straal van 20 km vanaf Horst.

De aard van de functie vereist dat je woonachtig bent in een straal van 20 km van Horst.

Kernwoorden:

  • Zelfstandigheid, Flexibiliteit, Creativiteit, Zorgvuldigheid, Nauwkeurigheid, Stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. Wij zijn met onze producten internationaal marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl ter attentie van Michael Gerits of via solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.