P&O Flex
Meewerkend Voorman Staalconstructies

Meewerkend Voorman Staalconstructies

Voor een wereldwijd marktleider, gespecialiseerd in totaaloplossingen voor teelt, oogst en cultivatie-oplossingen zoeken wij een Meewerkend voorman Staalconstructies.

Opdrachtgever is gespecialiseerd in innovatie, engineering, constructie, technische installaties, controle en machinebouw wereldwijd in een nichemarkt.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband!

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor een goede werkverdeling en planning voor de groep medewerkers en bent voor het grootste gedeelte van de tijd zelf werkzaam aan het project

Taakstelling

Enkele taken zijn de montage van staalconstructies en het lassen van staalconstructies. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de tijdige afronding van het project en controleer je jouw eigen werkzaamheden en de werkzaamheden van de medewerkers. Naast deze werkzaamheden dien je verbetervoorstellen in ten aanzien van het ontwerp en verbeteringen die de doorlooptijd van het maakproces verkorten.

Functie vereisten
• Je beschikt over een afgeronde, technische LBO+/MBO opleiding WTB met specifieke kennis en ervaring;
• Je hebt ervaring in de productie van staalconstructies en ervaring met de bediening van specifieke machines en lasapparatuur. Lasdiploma niveau 2 is gewenst;
• Je kan een groep van gemiddeld 3 medewerkers aansturen en vakinhoudelijk leiding geven;
• Je neemt initiatieven, bent creatief, en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit; Uiteraard werk je gestructureerd en ben je pragmatisch ingesteld;

De aard van de functie vereist dat je woonachtig bent in een straal van 20 km van Horst.

Kernwoorden:

  • Zelfstandigheid, Flexibiliteit, Creativiteit, Zorgvuldigheid, Nauwkeurigheid, Stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. Wij zijn met onze producten internationaal marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl ter attentie van Michael Gerits of via solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.