P&O Flex
Meewerkend Voorman Technisch

Meewerkend Voorman Technisch

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Zuid-Limburg zoeken wij per direct een Meewerkend voorman Technisch.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband!

Taakstelling

Dit kun je verwachten als Meewerkend Voorman bij onze opdrachtgever:

Je geeft dagelijks leiding aan de medewerkers in de buitendienst en motiveert het team. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de controle op in- en uitgaande goederen, het maken van de werkplanning voor de monteurs en terreinmedewerkers en je zorgt voor een correct en optimaal voorraadbeheer van units, containers en accessoires. Daarnaast zie je toe op de naleving van werkinstructies, procedures en veiligheid. Je bent van nature een kartrekker en je bouwt voortdurend aan je team om het maximale eruit te halen. Tot slot heb je ook een signaalfunctie waarbij je knelpunten, afwijkingen of bijzonderheden rapporteert en neem je ook initiatief bij het aandragen van oplossingen. In deze functie rapporteer je direct aan de Teamleider van het Bedrijfsbureau.

Functie vereisten

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt gedegen technische kennis en de wil om voor de beste kwaliteit te gaan;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke rol;
  • Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een flexibele instelling t.a.v. werktijden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, kennis van de Duitse taal is een grote pre;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Kernwoorden:

  • Motiverend, Coördinerend, Organisatorisch sterk, Flexibiliteit, Creativiteit, Zorgvuldigheid, Nauwkeurigheid, Stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. Wij zijn met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt te werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl ter attentie van Michael Gerits of via solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.