P&O Flex
Monteur E/W 5-ploegen

Voor een gerenommeerde wereldwijde speler in de recyclingindustrie is P&O Flex op zoek naar een Onderhoudsmonteur E (aff. W) in 5-ploegen (M/V).

De opdrachtgever is een gieterij waar van aluminium schroot, billets worden gegoten. Dit halffabricaat is bestemd voor extrusiebedrijven. In totaliteit werken er meer dan 50 medewerkers vanuit de productielocatie in de regio Parkstad.

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever is een productiebedrijf waar aluminium schroot wordt gerecycled tot billets, een halffabricaat dat wordt gebruikt door diverse extrusiebedrijven. Op deze productielocatie wordt gewerkt conform een 5-ploegenrooster. Verantwoordelijkheid, eerlijkheid, efficiency, passie en ondernemerschap zijn dé kernwoorden van je nieuwe werkgever.

Over de rol

Als monteur ben je zelfstandig en in teamverband verantwoordelijk voor het preventief en reactief plegen van onderhoud en het oplossingen van storingen. De werkzaamheden omvatten zowel het elektrische, mechanische als regeltechnische aspect van het vak. Daarnaast begeleid en controleer je uitgevoerde werkzaamheden van derden en stel je periodieke inspectieprocedures op. Je denkt mee over het productieproces en hoe dit verbeterd kan worden, met als doel om effectiviteit, productiviteit en bedieningsgemak te verbeteren.

Over jou

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een monteur die bij voorkeur zowel E als W georiënteerd is. Kandidaten die een van deze aspecten nog willen verbeteren, nodigen wij ook uit om te reageren. Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat, of bereid om dit te behalen. Daarnaast heb je kennis van diverse besturingssystemen zoals PLC, HMI, hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek.

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche.

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie, heerlen@pnoflex.nl of bel 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!