P&O Flex
Monteur Elektrotechniek (Binnendienst)

Monteur Elektrotechniek (Binnendienst)

Voor een wereldwijd marktleider, gespecialiseerd in totaaloplossingen voor teelt, oogst en cultivatie-oplossingen zoeken wij een Monteur Elektrotechniek (Binnendienst).

Opdrachtgever is gespecialiseerd in innovatie, engineering, constructie, technische installaties, controle en machinebouw wereldwijd in een nichemarkt.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband!

Doel van de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de elektronische opbouw van machines en installaties. Je rapporteert aan de halmonteur Machinebesturingen, deze is dan ook je direct leidinggevende.

Taakstelling

Je bent verantwoordelijk voor het bekabelen van machines, denk hierbij aan het aansluiten van schakelkasten, motoren en sensoren. Tevens behoort het testen van PLC besturingen tot de werkzaamheden.

Functie vereisten

  • Je beschikt over MBO-4 (Elektro) werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • In het bezit van VCA-vol, of bereid deze opleiding te gaan volgen.
  • Woonachtig in een straal van 20 km vanaf Horst;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en daarnaast een creatieve, betrokken en enthousiaste werkhouding;
  • Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht en beschikt over goede communicatie vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer i.v.m. samenwerking met diverse disciplines zoals collega monteurs, workshop manager en manager operations;
  • Je bent praktisch en pragmatisch ingesteld.

Kernwoorden:

  • Technisch, Pragmatisch, Zorgvuldigheid, Nauwkeurigheid, Stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. Wij zijn met onze producten internationaal marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl ter attentie van Michael Gerits of via solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.