P&O Flex
Online Marketeer

Voor een dynamische, innovatieve speler in de foodbranche is P&O Flex op zoek naar een Online Marketeer.

De opdrachtgever is gespecialiseerd in plantaardige producten. De producten worden in regio Parkstad geproduceerd en gedistribueerd door heel Europa. In deze functie ga je een belangrijke rol spelen in de verdere groei van het bedrijf.

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever is zeer ambitieus. De ambitie is om de meest gewaardeerde innovatieve producent van plantaardig voedsel te worden. De opdrachtgever is bewust bezig met het verduurzamen van de wereld waarin we leven. De producten worden uitsluitend bereid met duurzame, maatschappelijk verantwoorde ingrediënten. Het voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om de footprint van het bedrijf te verlagen, speelt ook een grote rol. In de rol van Online Marketeer kom je te werken voor een ‘Social Enterprise’: een organisatie die naast het behalen van financiële winst zich ook richt op maatschappelijke winst.

Wat ga je zoal doen in deze functie?

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de internationale online strategie van de bedrijfsmerken. Je implementeert, analyseert, evalueert en optimaliseert de online marketing strategie. Je stelt content kalenders op voor de diverse markten en optimaliseert de websites, Social Media kanalen en online advertising. Je analyseert de online-data n maakt de performance inzichtelijk en concreet aan de hand van diverse evaluatie-instrumenten.

Over jou

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een afgeronde HBO/WO opleiding in Online / Digital Marketing & Communicatie of aanverwant.

Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als Online Marketeer en ervaring met succesvolle merkbouw door middel van online marketing.

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en beheerst daarnaast nog een derde vreemde taal.

Je bent proactief, ondernemend ingesteld en creatief van geest.

Wat we bieden

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden? P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche.

Interesse? Solliciteren?

Dan zien wij graag je motivatie en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl 

Tel: 045 30 30 370 of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!