P&O Flex
Operator Extrusion/ Preparation (Troubleshooter) 5-ploegen

Voor onze opdrachtgever in Geleen zoeken wij een Operator Extrusion/ Preparation (Troubleshooter)

Als Troubleshooter ben je eindverantwoordelijk voor het bedienen, controleren en instellen van de preparation installaties ten behoeve van de productie van hoge kwaliteit polypropyleen en polyethyleen flakes. De preparation omvat de volgende processen: verkleinen, malen, koud en warm wassen, drogen, scheiden, sorteren op kleur, purificeren, agglomereren, homogeniseren en opslag.

Jouw uitdaging

Je interpreteert en evalueert de productie data en verricht waar nodig alle in de productie afdeling voorkomende werkzaamheden zoals het aan- en afvoeren van materialen, het voorbereiden van de werkzaamheden en de montage van apparatuur. Je organiseert de doorstroming, opslag en verlading van de bijproducten. Je verhelpt storingen op mechanisch gebied, bijgestaan door de Operator Extrusion. Je bent mede verantwoordelijk voor de verbetering en innovatie van de mechanische processen en voert technische inspectiewerkzaamheden uit ten behoeve van aandrijvingen en kettingtransporten. Je denkt mee over het steeds verbeteren van de procedures en instructies om te komen tot een betere beheersing van de veiligheids-, arbo- en milieu aspecten.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • Een technische afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur richting mechanische techniek of werktuigbouwkunde
  • Senioriteit in werkervaring ten aanzien van mechanische processen
  • Goed inzicht in productie -en ervaring met verbeterprocessen
  • In staat om op een veilige wijze technische onderhoudswerkzaamheden uit te voeren
  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal en zich goed kunnen uitdrukken in woord en geschrift
  • Bereidheid om te werken conform een 5 ploegenrooster
  • VCA en BHV certificaat.

Jouw competenties

Teamspirit, trots, betrokkenheid, creativiteit, initiatiefrijk, no-nonsense & hands- on mentaliteit, veiligheids- en kostenbewustheid zijn basiscompetenties van het nieuw te vormen team dat samen met ons deze geweldige uitdaging wil aangaan.

Voor deze specifieke vacature geldt verder dat je zowel energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage gaat leveren aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot.

Wij bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.