P&O Flex
Operator Warehousing Inbound (Verschoven dagdienst)

Voor onze opdrachtgever in Geleen zoeken wij een Operator Warehousing Inbound (Verschoven dagdienst)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die verantwoordelijk is voor het op correcte en veilige wijze ontvangen van inkomende goederen.

Als Operator Warehousing Inbound rapporteer je aan de Operator Extrusion(shift supervisor).

Jouw uitdaging

Als Operator Warehousing Inbound ben je verantwoordelijk voor het met een balenklem lossen en opslaan van de balen geperste kunststof afval van vrachtwagens.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het controleren van de goederen op uiterlijke schade en manco’s.

Je verricht daarbij alle noodzakelijke administratieve handelingen rondom het lossen van de vrachtwagens. Ook het bewaken van voorraadbeheer behoort tot je taken.

Je bent flexibel inzetbaar en vervangt de Operator Warehousing Outbound en Logistics Operator Preparation waar en wanneer noodzakelijk.

Je handhaaft de orde en netheid op de eigen werkplek en de hele afdeling. Je verricht verder alle voorkomende magazijnwerkzaamheden. Je denkt innovatief mee op het gebied van kostenbesparing en kostenbewustzijn.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • Tenminste LBO werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare werkervaring binnen een logistieke werkomgeving.
  • Relevante kennis van magazijnwerkzaamheden, bij voorkeur met een balenklem.
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in de Nederlandse taal en bij voorkeur enige kennis van de Engelse en Duitse taal.
  • Bereidheid om te werken binnen een onregelmatig rooster(inclusief de zaterdag).
  • VCA certificaat.
  • Geldig heftruckcertificaat.

Jouw competenties

Teamspirit, trots, betrokkenheid, creativiteit, initiatiefrijk, no-nonsense & hands- on mentaliteit, veiligheids- en kostenbewustheid zijn basiscompetenties van het nieuwe team dat samen met ons deze geweldige uitdaging wil aangaan.

Voor deze specifieke vacature geldt verder dat je zowel loyaal, energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage gaat leveren aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot.

Wij bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.