P&O Flex
Over Ons

P&O Flex is een betrouwbare intermediair die inspeelt op de behoefte vanuit organisaties m.b.t. personele vraagstukken. De oprichters van P&O Flex hebben ruim 23 jaar ervaring in de uitzendbranche op zowel operationeel als strategisch niveau.

Ons doel is om bedrijven volledig te ontzorgen door alle werkzaamheden betreffende de flexibele arbeidsschil inclusief werving- en selectietrajecten uit handen te nemen. P&O Flex onderscheidt zich door alleen inhouse (dus fysiek vanuit de klant) te werken. Dus geen dure vestigingen op A-lokaties.

Na een zware recessie zijn de meeste bedrijven enorm afgeslankt. Door deze recessie zijn o.a. de P&O afdelingen (volledig) gesaneerd. Nu de economie aantrekt en de bedrijven weer opdrachten binnenkrijgen, durven zij het niet aan om direct vaste medewerkers in dienst te nemen. Daarnaast ontbreekt het vaak aan capaciteit of kennis om goede werknemers te werven. Werkzaamheden zoals het opstellen van functieprofielen, advertenties plaatsen, beheren en bijhouden, creëren en beheren van een arbeidspool , selecteren, sollicitatiegesprekken, afwijzingsbrieven schrijven, contracten opstellen, verloning volgens wet- en regelgevingen. Kortom het werven, selecteren en in dienst nemen van medewerkers vergt veel tijd en kennis.

De (toekomstige) klanten van P&O Flex houden zich liever bezig met hun corebusiness.