P&O Flex
Over ons

P&O Flex is een betrouwbare intermediair die inspeelt op de behoefte vanuit het midden- en klein bedrijf met betrekking tot personele vraagstukken.

De oprichters van P&O Flex hebben ruim 20 jaar ervaring in de uitzendbranche op zowel operationeel als strategisch niveau.

Ons doel is om MKB-bedrijven volledig te ontzorgen door alle werkzaamheden betreffende de flexibele arbeidsschil uit handen te nemen.

P&O Flex onderscheidt zich door alleen inhouse (dus fysiek vanuit de klant) te werken. Dus geen dure vestigingen op A-lokaties.

Na een zware recessie zijn de meeste bedrijven enorm afgeslankt. Door deze recessie zijn onder andere de P&O afdelingen (volledig) gesaneerd. Nu de economie aantrekt en de bedrijven weer opdrachten binnenkrijgen, durven zij het niet aan om direct vaste medewerkers in dienst te nemen. Daarnaast ontbreekt het vaak aan capaciteit of kennis om goede werknemers te werven. Werkzaamheden zoals het opstellen van functieprofielen, advertenties plaatsen, beheren en bijhouden, creëren en beheren van een arbeidspool , selecteren, sollicitatiegesprekken, afwijzingsbrieven schrijven, contracten opstellen, verloning volgens wet- en regelgevingen. Kortom het werven, selecteren en in dienst nemen van medewerkers vergt veel tijd en kennis. De (toekomstige) klanten van P&O Flex houden zich liever bezig met hun corebusiness.

P&O Flex handelt vanuit de overtuiging dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is vandaar dat wij een professionele partner voor veel bedrijven zijn.

Vandaar dat wij onze backoffice hebben ondergebracht bij Recruitment Backoffice. Zij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCA- VCU gecertificeerd en voldoen aan de Wet Keten aansprakelijkheid waardoor de afdracht van loonbelasting en sociale premies gewaarborgd is. Zij zijn juridisch werkgever van onze flexwerkers, verzorgen de verloning van duizenden medewerkers per week en beschikken over ruime ervaring op het gebied van backoffice dienstverlening en HRM.

Kortom; Een zeer betrouwbare partner.