P&O Flex
Plant Engineer

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende leverancier van halffabricaten voor de kleefstoffen- en automotive-industrie zoeken wij per direct een Plant Engineer (m/v).

De organisatie is wereldwijd actief en in meer dan 20 landen aanwezig met productie locaties en technologie centra. De kracht is gebaseerd op het formuleren van de technologie, strategische grondstof sourcing en ons wereldwijde netwerk van productiefaciliteiten.

Ter versterking van het team in Maastricht zijn we op zoek naar een enthousiaste Plant Engineer (m/v).

Wat ga je zoal doen:

• Bij projecten/modificaties aan de technische installaties en utilities zorgdragen voor het (laten) engineeren, begroten, plannen, uitvoeren en in bedrijf nemen.

• Beheren van technische tekeningen en documenten van alle voorkomende vakdisciplines zoals; Process, Mechanisch, Civiel, Instrumentatie en Automatisering.

• Maken cq. uitwerken van voorstellen met als doel de technische beschikbaarheid van de installaties en/of onderhoudskosten te optimaliseren.

• Beheren van zowel het productie automatiseringssysteem (Delta V) als ook de in de installaties aanwezige instrumentatie.

• Verantwoordelijk voor een efficiënt uitvoering van de afdelingswerkzaamheden door het voorbereiden en plannen van de in- en/of extern uit te voeren werkzaamheden met bijbehorende materialen en middelen. Monitoren van de vooruitgang, signaleren van knelpunten en indien nodig, ondersteuning geven aan de uitvoering.

• Leiden van verbeterings-en nieuwbouwprojecten door het voorbereiden en (laten) verzorgen van de engineering.

• Het ondersteunen van de Maintenance afdeling bij het uitvoeren van troubleshouting-onderzoeken m.b.t. technische problemen en het aandragen van verbetervoorstellen.

• Beheren van technische constructie dossier m.b.t. tekeningen en overige documenten in de vakdisciplines: Process, Mechanical, Electro, Instrumentatie, Automatisatie en Civiel.

Wij zoeken:

– HBO Elektro met sterke affiniteit voor WTB.

– Een echte allrounder, die het werken in een klein team als positieve uitdaging ziet.

– Iemand met kennis en ervaring van productieprocessen in de chemische industrie.

– Je bent innovatief, creatief, zelfstandig en beschikt over een analyserend vermogen.

– Je hebt kennis van AutoCAD en MS Office.

– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:

Een uitdagende, afwisselende functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op vast dienstverband.

Interesse? Solliciteren?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via maastricht@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.