P&O Flex
(Pré) Engineer Bouw

(Pré) Engineer Bouw

Voor een wereldwijd marktleider, gespecialiseerd in totaaloplossingen voor teelt, oogst en cultivatie-oplossingen zoeken wij een Meewerkend voorman Elektrotechniek.

Opdrachtgever is gespecialiseerd in innovatie, engineering, constructie, technische installaties, controle en machinebouw wereldwijd in een nichemarkt.

Het betreft een fulltime functie, in eerste instantie op tijdelijke basis, zeer goede kandidaten maken kans op een vast dienstverband!

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Engineer Bouwkunde. Je zult de standaard projecten door de organisatie heen gaan loodsen. Je krijgt hiervoor de standaard bouwstenen toegereikt en hiervan ga je dan projectoverzichten maken. Om deze functie te kunnen uitvoeren hoef je geen ervaren tekenaar of engineer te zijn, maar wel een persoon die vanuit een standaard gedachte werk kan verzetten. Het zal veelal kopieer en plakwerk zijn, waarvoor je wel secuur te werk moet gaan

Functie vereisten

  • Je bent een HBO-er (starter) of MBO-er op het gebied van Bouwkunde (werkvoorbereiding).
  • Kandidaten met een WTB (werktuigbouwkunde) of installatietechniek achtergrond met affiniteit of ervaring met de bouwsector worden ook gevraagd te solliciteren;
  • Je hebt ervaring met Autocad;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met de bouwsector;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en VCA VOL, of bereid om deze opleiding te volgen;
  • Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer;
  • Uiteraard werk je gestructureerd, accuraat en ben je pragmatisch ingesteld;
  • Je bent per direct en fulltime beschikbaar;
  • Woonachtig in een straal van 20 km vanaf Horst.

Kernwoorden:

  • Zelfstandigheid, Flexibiliteit, Creativiteit, Zorgvuldigheid, Nauwkeurigheid, Stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. Wij zijn met onze producten internationaal marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl of via solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.