P&O Flex
Procestechnoloog

Voor onze opdrachtgever in de regio Parkstad zoeken wij een Procestechnoloog 

P&O Flex is namens een snel groeiende recyclingfabriek in Zuid-Limburg op zoek naar een procestechnoloog. Naast het technische aspect van deze functie neem je zitting in het plaatselijke bestuur van de organisatie. Je draagt op diverse vlakken bij aan de verdere ontwikkeling van dit dynamische bedrijf. De opdrachtgever wordt gekenmerkt door een fijne, informele werksfeer, korte lijntjes en open-aanspreekcultuur.

Over je nieuwe opdrachtgever

De opdrachtgever is een wereldwijde speler binnen de recyclingbranche. Ze zijn gespecialiseerd in het recyclen van gebruikte katalysatoren en residuen met behulp van diverse ovens. Deze bevatten herbruikbare metalen die door partners over de gehele wereld afgenomen worden. Naast de recyclingfabriek in Zuid-Limburg bezit het bedrijf tevens fabrieken in Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azië. Hier worden de geroosterde materialen uit de fabriek in Zuid-Limburg omgezet in legeringen en oxiden.

Over je nieuwe functie

De procestechnoloog werkt fulltime in dagdienst en rapporteert aan de Plant Manager. Als procestechnoloog ontwerp en onderhoud je de installaties van de plant. In deze functie draag je bij aan het verbeteren en vernieuwen van de fabrieksinstallaties aan de hand van potentiële businesscases. Deze installaties zijn multidimensionaal met raakvlakken op de gebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek en chemische procestechniek.

Je voert onderzoek uit naar procesonderdelen op zowel technologisch als technisch gebied. Je stelt de organisatie in staat om verder te groeien door productieprocessen, installaties en installatieonderdelen zo optimaal mogelijk in te richten. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de optimalisatie van de productieaantallen tegen een maximale productkwaliteit. Je test en implementeert nieuwe processen apparatuur. Je gaat projectmatig te werk en bent bij diverse verbeterprojecten betrokken.

Wat jij meebrengt voor deze functie

Voor deze functie is P&O Flex op zoek naar iemand die zijn strepen heeft verdiend in de procestechniek.

Je bezit HBO werk- en denkniveau en hebt een grote kennis van chemische processen.

Daarnaast ben je begaan met procesoptimalisatie en in staat om projectmatig te werk te gaan.

Kennis van recycleprocessen met behulp van ovens is een grote pré (RTO, FBO en plasma).

Daarnaast zijn ISO9001, PGS, NEN3140 en CE-markering je niet onbekend.

Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal.

Wat wij bieden voor deze functie

De opdrachtgever staat bekend om haar fijne werksfeer. Je komt terecht in een hecht team, binnen een organisatie waar vlot gecommuniceerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om mee te groeien met een bedrijf dat zich zeer snel ontwikkeld binnen een dynamische omgeving.

Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van de inhoud van deze functie. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn, gezien de senioriteit die gevraagd wordt voor deze functie, uitstekend.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.