P&O Flex
Projectleider Product Development

Voor een dynamische, innovatieve speler in de foodbranche zijn wij op zoek naar een Projectleider Product Development.

De opdrachtgever is gespecialiseerd in plantaardige producten. De producten worden in regio Parkstad geproduceerd en gedistribueerd door heel Europa. In de rol van projectleider ga je een belangrijke rol spelen in de verdere groei van het bedrijf.

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever is zeer ambitieus. De ambitie is om de meest gewaardeerde innovatieve producent van plantaardig voedsel te worden. De opdrachtgever is bewust bezig met het verduurzamen van de wereld waarin we leven. De producten worden uitsluitend bereid met duurzame, maatschappelijk verantwoorde ingrediënten. Het voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om de footprint van het bedrijf te verlagen, speelt ook een grote rol. In de rol van Projectleider Product Development kom je te werken voor een ‘Social Enterprise’: een organisatie die naast het behalen van financiële winst zich ook richt op maatschappelijke winst.

Over je nieuwe functie

Als Projectleider Product Development richt je je op het succesvol ontwikkelen van nieuwe producten. Je bent hierin verantwoordelijk voor het gehele proces: van idee tot marktimplementatie. Daarnaast verbeter je bestaande producten en verlies je de kwaliteit niet uit het oog. Je speelt binnen het team productontwikkeling een belangrijke rol in de innovatie en optimalisatie van het gehele assortiment. Je blijft ontwikkelingen in de markt voor en weet hier op een juiste manier op in te spelen. Je vertaald ontwikkelingen naar nieuwe producten en verbeterd bestaande producten en processen. Deze implementeer je zelfstandig en biedt voor uitvoerende taken de gewenste ondersteuning en begeleiding aan je collega’s.

Wat jij meebrengt voor deze functie

Voor deze functie is P&O Flex op zoek naar iemand met een aantal jaar relevante werkervaring. Het uitvoeren van je werkzaamheden heeft direct invloed op de bedrijfsresultaten. Hiervoor wordt zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel van je verwacht. Je hebt affiniteit met de levensmiddelentechnologie en weet wat er speelt in de markt. Je beschikt over een HBO+ achtergrond en bezit de juiste portie creativiteit om de invulling van deze functie tot een succes te maken. Daarnaast ben je analytisch sterk, ondernemend ingesteld en bezit je een stevige persoonlijkheid. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en bent in deze zin van het woord flexibel aangelegd. Communicatief vaardig in Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits en/of Frans. Ten slotte wordt je gepassioneerd om na te denken over circulariteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat wij bieden voor deze functie

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden? P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche.

Solliciteer via heerlen@pnoflex.nl of 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!