P&O Flex
QA/ QC Officer

Voor een dynamische, innovatieve speler in de foodbranche zijn wij op zoek naar een QA/QC Officer. 

De opdrachtgever is gespecialiseerd in plantaardige producten. De producten worden in regio Parkstad geproduceerd en gedistribueerd door heel Europa. In deze functie ga je een belangrijke rol spelen in de verdere groei van het bedrijf.

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever is zeer ambitieus. De ambitie is om de meest gewaardeerde innovatieve producent van plantaardig voedsel te worden. De opdrachtgever is bewust bezig met het verduurzamen van de wereld waarin we leven. De producten worden uitsluitend bereid met duurzame, maatschappelijk verantwoorde ingrediënten. Het voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om de footprint van het bedrijf te verlagen, speelt ook een grote rol.

In de rol van QA/QC Officer kom je te werken voor een ‘Social Enterprise’: een organisatie die naast het behalen van financiële winst zich ook richt op maatschappelijke winst.

Over de rol

Wat ga je zoal doen in deze functie? Als QA/QC Officer kom je terecht in een klein en hecht team. Je controleert en analyseert monsters, grondstoffen, tussen- en eindproducten. Je voert interne en externe microbiologische analyses uit en coördineert deze waar nodig. Je verwerkt de verkregen kwaliteitsgegevens en zorgt ervoor dat trendmatige ontwikkelingen tijdig gesignaleerd en gerapporteerd worden. Daarnaast bevorder je het kwaliteit- en hygiënebewustzijn van je collega’s in de productie.

Over jou

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een afgeronde MBO/HBO opleiding op het gebied van levensmiddelentechnologie of laboratoriumonderwijs.

Je hebt ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen en affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie. Beheersing van Duitse en Engelse taal is mooi meegenomen, een duurzame toekomst vind jij daarnaast erg belangrijk.

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche.

Solliciteer via heerlen@pnoflex.nl of 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!