P&O Flex
R&D Associate

Voor een toonaangevende producent van inkt- en kleefharsen zijn wij op zoek naar een R&D Associate.

Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van productiesites en bedient klanten van over de hele wereld. De geproduceerde producten worden gebruikt bij het maken van lijmen, synthetische rubber, pigmenten en inkt en verf. Het bedrijf heeft de belangrijkste focus liggen op bio hernieuwbare grondstoffen. In deze functie leid je de ontwikkeling van nieuwe producten en vind je nieuwe toepassingen binnen een team, waaronder verkoop, marketing en productie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het definiëren, uitvoeren en beheren van projecten met hoge relevantie.

Over je nieuwe functie

Als R&D Associatie werk je fulltime in dagdienst en rapporteert aan de Global R&D Manager Adhesive Resins. Als R&D Associate leid je de ontwikkeling van nieuwe producten en vind je nieuwe toepassingen binnen een multidisciplinair team (o.a. verkoop, marketing en productie). Verder ben je in de functie verantwoordelijk voor het definiëren, uitvoeren en beheren van R&D-projecten met hoge relevantie voor het bedrijfsleven. Daarnaast zorg je ervoor dat de wereldwijde R&D-werkprocessen en testprotocollen worden toegepast op de site in Maastricht en dat er een sterke continue connectiviteit is met de wereldwijde technologie-organisatie.

Je maakt zelfstandig technische rapporteren en bezoekrapporten, waarbij je gebruik maakt van de wereldwijde tools en standaards. Je houdt de laboratoriumboeken tijdig en nauwkeurig bij, bereidt presentaties voor en identificeert technische- en marktbehoeften. Het communiceren met vakgenoten en klanten op een professionele en respectvolle manier behoort ook tot jouw takenpakket.

Wat jij meebrengt voor deze functie

Voor deze functie is P&O Flex op zoek naar iemand met 0 tot 4 jaar ervaring in de chemie. Je bezit een Universitair Diploma in Organische Chemie. Je hebt in je vorige baan ervaring opgedaan in een multinationale organisatie. De Engelse taal spreek en schrijf je vloeiend. Bij voorkeur beschik je ook over basiskennis van de Duitse taal. Je bent bereid om internationaal te reizen in opdracht van het bedrijf, circa 10 %. Je beschikt over de Six Sigma Greenbelt, bent een zelfstarter en hebt een positieve spirit.

Wat wij bieden voor deze functie

De opdrachtgever staat bekend om haar goede werksfeer. Je komt terecht in een warm bad, het is namelijk een heel hecht team.

Je krijgt binnen de organisatie ook mogelijkheden om te blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving. Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van de inhoud van deze functie. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via maastricht@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.