P&O Flex
Salarisadministrateur 32 uur per week

Voor een Accountantskantoor in Heerlen zoeken wij een enthousiaste, zelfstandig werkende Salarisadministrateur. Ben je op zoek naar een veelzijdige functie dan zoeken wij jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever, is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Heerlen en bestaande uit 18 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1980 en uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor binnen de accountancy. Het klantenbestand bestaat met name uit MKB bedrijven, zelfstandige beroepsbeoefenaars en stichtingen in verschillende branches. Binnen de organisatie heerst een open en informele cultuur waarbij je gemakkelijk bij iedereen kan binnenlopen. Hier wordt hard gewerkt en staat de kwaliteit van de dienstverlening voorop. Je werkt in een team van collega’s die hun sporen ruimschoots hebben verdiend door hun gerichte opleidingen en hun ruime ervaring.

Functie Salarisadministrateur

Als Salarisadministrateur ga je aan de slag voor een grote diversiteit aan (inter)nationale klanten. Je krijgt je eigen klantenportefeuille toegewezen en bent een aanspreekpunt voor de HR en loongerelateerde vragen.
Je werkzaamheden als Salarisadministrateur bestaan onder andere uit;

 • Het periodiek verzorgen van salarisadministraties;
 • Aangiften van de loonbelasting en aangiften t.b.v. pensioenfondsen en periodieke loonopgaven;
 • Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille en verzorgt de werkzaamheden van inrichten salarispakket tot en met advisering;
 • Het begeleiden van de looncontroles door de Belastingdienst;
 • Het adviseren van klanten over loongerelateerde zaken.

Functie eisen

Wij zoeken een pro actieve Salarisadministrateur die zich herkent in de volgende functie-eisen;

 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 ervaring als Salarisadviseur/Salarisadministrateur, waarbij ervaring binnen de accountancy een pre is;
 • Een afgeronde opleiding PDL is een pre;
 • Je vindt het leuk om naast de salarisadministratie ook taken te verrichten ten behoeve van de personeelsadministratie zoals bijvoorbeeld ziek- en herstelmeldingen verwerken;
 • Je bent klantvriendelijk en in staat om goed te communiceren met verschillende soorten gesprekspartners;
 • Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel en een teamplayer;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Aanbod

We werken met onze opdrachtgever samen op basis van werving en selectie.

Dit betekent dat jij direct een contract krijgt bij de opdrachtgever. In dit geval gaat het om een jaarcontract met (bij goed functioneren) uitzicht op een vast dienstverband.
De arbeidsvoorwaarden bij onze opdrachtgever zijn marktconform en inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.

Daarnaast ontvang je een premievrij pensioen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt voldoende ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via heerlen@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.