P&O Flex
Servicemonteur Verwarmingsinstallaties

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur die zelfstandig cv’s kan plaatsen, repareren en storingen kan oplossen.

Je gaat in een goed uitgeruste bedrijfsauto, met modern, goed gereedschap, de nieuwste meetapparatuur en PDA op pad. Je werkt als klantgedreven en vakkundig collega mee aan het realiseren van de doelstellingen in de gehele keten, met als uitgangspunt dat de klanten in een warm, schoon, fris, koel, goed en veilig huis wonen. Je komt bij particuliere klanten over de vloer, daarom is service en klantvriendelijkheid heel belangrijk. Verder heb je een proactieve houding en beschik je over uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden.

Je installeert en onderhoudt zelfstandig (delen van) de installaties. Je onderhoudt klantcontact op een dusdanige manier dat de klant tevreden is. Je vraagt op gestructureerde wijze de klant uit en analyseert de behoeften en wensen van de klant en neemt daar actie op.

Je beschikt over het vermogen om rustig te blijven in hectische omstandigheden en je hebt een ordelijke en systematische werkwijze. Er wordt verwacht dat je  zelfstandig op pad kan gaan voor preventief onderhoud, oplossingen van storingen en uitvoeren van reparaties. Je verricht correct en zorgvuldig alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden en bent alert op de mogelijkheden van extra werkzaamheden in afwijking van wat op de opdracht is verstrekt.

Verder maak je inschattingen en adviseer je als het gaat om vervanging of vernieuwing van installatie onderdelen of vernieuwing van gehele installaties.

Jij:

– Hebt minimaal een afgeronde relevante VMBO opleiding E-niveau aangevuld met relevante opleidingen zoals Omi of Semi en specifieke toesteltrainingen

– Bij voorkeur certificaten van de diverse HR-toestellen

– Rijbewijs B

– Hebt een zeer servicegerichte instelling met oog voor het bedrijfsbelang

– Bent per direct beschikbaar

– VCA of bereidt deze op korte termijn te behalen

– Hebt minimaal 2 jaar recente werkervaring als zelfstandig service monteur

– Goede communicatieve vaardigheden

Kernwoorden:

Klantvriendelijk, servicegericht, zelfstandig, pro-actief

Arbeidsvoorwaarden

Salaris conform CAO Klein Metaal afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.