P&O Flex
Supervisor Customer Service

Voor een dynamische, innovatieve speler in de foodbranche is P&O Flex op zoek naar een Supervisor Customer Service.

De opdrachtgever is gespecialiseerd in plantaardige producten. De producten worden in regio Parkstad geproduceerd en gedistribueerd door heel Europa. In deze functie ga je een belangrijke rol spelen in de verdere groei van het bedrijf.

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever is zeer ambitieus. De ambitie is om de meest gewaardeerde innovatieve producent van plantaardig voedsel te worden. De opdrachtgever is bewust bezig met het verduurzamen van de wereld waarin we leven. De producten worden uitsluitend bereid met duurzame, maatschappelijk verantwoorde ingrediënten. Het voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om de footprint van het bedrijf te verlagen, speelt ook een grote rol. In de rol van Supervisor Customer Service kom je te werken voor een ‘Social Enterprise’: een organisatie die naast het behalen van financiële winst zich ook richt op maatschappelijke winst.

Over de rol

Wat ga je zoal doen in deze functie?

Als Supervisor Customer Service geef je leiding aan de medewerkers Customer Services/Sales Support en draagt samen met het team zorg voor een adequate uitvoering van het totale “order 2 cash” proces in het ERP systeem Navision. Je draagt zelfstandig de verantwoordelijkheid voor het accountmanagement van de, aan customer services toegewezen, klantgroepen. Je ondersteunt samen met het team de accountmanagers bij het onderhouden van contacten met accounts, o.a. ten aanzien van leveringen, prijzen, afspraken, vragen en klachten. Je fungeert in dit kader als eerste aanspreekpunt voor accountmanagement, ordermanagement, distributiecentra en dergelijke.

Over jou

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een afgeronde Hbo-opleiding in een commerciële richting. Je hebt ervaring in een internationale omgeving en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels. Beheersing van een andere Europese taal is een grote pré. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen customer service en bezit daarnaast ook over leidinggevende ervaring.

Wat wij bieden

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden? P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche.

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie, heerlen@pnoflex.nl of bel 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!