P&O Flex
Teamleider Customer Service

Haal jij graag het beste uit mensen en wil je iedereen zo goed mogelijk samen laten werken?

Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Maastricht zijn we op zoek naar een enthousiaste Teamleader die Customer Service Agents voor één van de grote projecten zal gaan aansturen.

Door het aansturen, motiveren, monitoren en professionaliseren van de medewerkers in het team, realiseer jij een optimale kwantitatieve en kwalitatieve personeelsontwikkeling.

 Over je nieuwe opdrachtgever

Onze opdrachtgever verzorgt de klantenservice voor verschillende Customer Service projecten. Hierbij moet je onder andere denken aan Zalando, Vattenfall en Esprit. Service is waar zij op het gebied van klantervaring echt onderscheidend kunnen zijn. Opdrachtgever is gedreven om resultaat te leveren, zorgen voor impact en daarvoor wordt er elke dag een stap extra gezet. Zij halen het beste uit de technologie én de mens. Want het zijn nog altijd mensen die het verschil maken en zijn ervan overtuigd dat service iets menselijks is, zelfs wanneer het wordt geleverd door een robot. Zij geloven in innovatie en zetten zich in voor continue verbetering. Er heerst een can do mentaliteit en maken slim gebruik van alle expertise, ervaring en middelen wereldwijd. Samen met 55.000+ Medewerkers in 29 landen wereldwijd die samen 60+ talen spreken zorgen ze voor tevreden klanten, elke dag weer.

Bij onze opdrachtgever ben je als medewerker geen nummer, maar ben jij één van de key-factoren die voor een groot succes als bedrijf zorgt. 

Over je nieuwe rol

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en evalueer je regelmatig hoe het met hen gaat. Je biedt inzicht in de kwaliteit en kwantiteit van de verrichte werkzaamheden en zorgt voor de juiste begeleiding en coaching. Je daagt medewerkers uit om het beste in zichzelf naar boven te halen en helpt hen om hun doelstellingen te behalen.

Onder jouw leiding zorgt het team ervoor dat de kwantitatieve en kwalitatieve KPI’s behaald worden zoals die met opdrachtgevers zijn afgesproken. Je stuurt aan op de realisatie van de afgesproken KPI’s en op bewaking en optimalisering van processen en procedures.

 Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring.
  • Ervaring binnen een customer service omgeving is een grote pré.
  • Je hebt oog voor de kwaliteiten van ieder individu en bent in staat om medewerkers te stimuleren om als persoon, maar ook als team de doelstellingen te behalen. Je denkt hierbij out of the box en onderzoekt alle opties.
  • Je bent communicatief sterk en in staat je aan te passen aan je gesprekspartner.
  • Je bent in staat om specifieke richtlijnen te volgen en hier niet van af te wijken.
  • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent goed in plannen en organiseren, proactief en je beschikt over een helikopterview.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

 Aanbod

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden weet onze opdrachtgever dat personeel de belangrijkste voorwaarde voor succes. is Daarom zorgen zij goed voor je en bieden voldoende extra’s!

Je krijgt direct een contract rechtstreeks bij onze opdrachtgever!

Korting op je fitnessabonnement, een collectieve zorgverzekering en leuke bedrijfsfeestjes (wanneer dit weer kan) zijn slechts een greep uit de arbeidsvoorwaarden.

Opdrachtgever is een organisatie met internationaal karakter. zij hebben een hecht, onwijs leuk en divers team. Ze zijn blij met mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. Immers, je kunt alleen de beste service bieden met collega’s die net zo divers zijn als de klanten die zij bedienen. Opdrachtgever is als organisatie dynamisch, flexibel en biedt voor jou persoonlijk voldoende doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de kans om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen binnen een grote, internationale organisatie.

 Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie naar maastricht@pnoflex.nl of bel 043 20 50 090 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!