P&O Flex
Teamleider Productie 3-Ploegen

Voor een middelgroot familiebedrijf in de consumentengoederenbranche is P&O Flex op zoek naar een Ploegleider productie (3 ploegen).

De opdrachtgever wordt gekenmerkt door de kernwaarden loyaliteit, integriteit, waardering en respect. Eigen verantwoordelijkheid is een van de pijlers die er toe moet leiden dat de klanten van dit bedrijf kunnen excelleren. Deze vacature is voor de vestiging van de opdrachtgever in Zuid-Limburg.

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever ontwikkelt en produceert haar producten met meer dan 1750 werknemers, actief in 7 vestigingen in vier landen. Het productportfolio van de opdrachtgever omvat een breed assortiment aan producten in cosmetische en huishoudelijke markten. In zeer korte tijd hebben wij ons in heel Europa binnen deze markten als grootste consumentengoederenproducent gevestigd. Het klantenbestand bestaat uit de meest bekende discountwinkels, drogisterijen en supermarkten van Europa. Het bedrijf ziet duurzaamheid als een van de kernvoorwaarden tot succes.

Over de rol

De ploegleider is jouw voornaamste doel het aansturen en continu motiveren van ca. 7 medewerkers in de ploeg. Het waarborgen van het productieproces zodanig dat de juiste hoeveelheden en kwaliteit van productmengsels ter beschikking komen, is een van jouw hoofdtaken. Je rapporteert direct aan het afdelingshoofd. De werkzaamheden vinden op fulltime basis in 3-ploegendienst plaats. In deze rol werk je nauw samen met de andere Ploegleiders van de productieafdeling. Veiligheid, orde en netheid op de werkvloer staan bij jou hoog in het vaandel.

Over jou

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren leidinggevende met productie-achtergrond. Je bezit MBO+ werk- en denkniveau (MTS Procestechniek/Vapro B is een pré) en beheerst naast het Nederlands ook Duits of Engels. Je bezit een hoog kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn en staat stevig in je schoenen. Planmatig en organisatorisch ben je sterk onderlegd en in staat om je ideeën te vertalen naar concrete verbetervoorstellen. Je bent resultaatgericht, stressbestendig en collegiaal. Bezit goede communicatie vaardigheden en bij voorkeur een geldig hef- en/of reachtruck certificaat.

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden? P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche.

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina of stuur je CV en motivatie, heerlen@pnoflex.nl of 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!