P&O Flex
Technisch Inkoper

Voor een gerenommeerde wereldwijde speler uit de verpakkingsindustrie is P&O Flex op zoek naar een technisch inkoper (M/V).

 

De opdrachtgever is een innovatieve en duurzame ontwikkelaar van oplossingen die bescherming bieden aan diverse producten, afkomstig van een breed scala aan klanten. De opdrachtgever is inmiddels actief op 5 continenten met wereldwijd meer dan 500 medewerkers.

 

Over de opdrachtgever

Je nieuwe opdrachtgever is een fabrikant van duurzame verpakkingsoplossingen. Innovatie en continue verbetering van bedrijfsprocessen en -producten staat voorop. Het bedrijf rust in de basis op een revolutionair bedrijfsmodel dat denkt aan de toekomst van morgen. Een topteam van medewerkers vormt de stuwende kracht achter de ontwikkeling en constante groei van het bedrijf.

 

Over de rol

Als technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop, coördinatie, expeditie en planning van materieel, onderdelen en eindproducten. Je bent de spin in het web tussen diverse afdelingen en productielocaties. Je speelt voortdurend binnen de marges van zowel budget- als tijdsplanning. In deze rol onderhandel je voortdurend om het onderste voor je werkgever uit de kan te halen. Je geeft je eigen draai aan deze dynamische rol en denkt vooral in oplossingen, niet in problemen.

 

Over jou

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren inkoper met bij voorkeur ervaring in een internationale werkomgeving. Je hebt ruime affiniteit met de industrie en technische sector en met technische tekeningen in het bijzonder. Daarnaast ben je minimaal in het bezit van een afgeronde Bacheloropleiding. De Naast Nederlands en Engels spreek je bij voorkeur nog een andere vreemde taal, Duits is hierin een pré.

 

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied.

Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid binnen een leuke en uitdagende branche.

 

Solliciteren:

Solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepage of stuur je CV en motivatie naar heerlen@pnoflex.nl

Voor telefonische informatie: 045 30 30 370 en ontdek zelf wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft!