P&O Flex
Tekenaar Bouwkunde MBO

Tekenaar Bouwkunde (MBO)

Voor een wereldwijd marktleider, gespecialiseerd in totaaloplossingen voor teelt, oogst en cultivatie-oplossingen zoeken wij een Tekenaar Bouwkunde.

Opdrachtgever is gespecialiseerd in innovatie, engineering, constructie, technische installaties, controle en machinebouw wereldwijd in een nichemarkt.

Het betreft een fulltime functie, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband!

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor het tekenen(3D) en het omzetten van 2D naar 3D tekeningen van gebouwen en bouwkundige installaties ten behoeve van (wereldwijde) bouwprojecten op het gebied van champignonteelt en compostering.
Je tekent in detail de gehele bouw uit en maakt overzichtstekeningen van onderdelen van het gebouw. Je maakt lay-outs, werktekeningen en instellijsten voor de werkplaats en stelt materiaallijsten op. Naast het beheer van het technisch dossier werk je aan standaardisatie van producten en werkwijzen.
De opdrachtgever is een internationale en dynamische organisatie die wereldwijd turn-key projecten realiseert in de champignonteelt en de afvalverwerking en specifiek in de compostering van reststromen. Hoewel we geen traditioneel bouwbedrijf zijn zoeken we wel een collega die uit deze wereld (aannemerij) afkomstig is.

Functie vereisten

  • Je bent een MBO-er op het gebied van Bouwkunde (met affiniteit voor installatietechniek).
  • Je hebt ervaring met Revit en Autocad 3D;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met de Agro-food market;
  • Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer;
  • Uiteraard werk je gestructureerd, accuraat en ben je pragmatisch ingesteld;
  • Je bent per direct en fulltime beschikbaar;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;

Kernwoorden:

  • Zelfstandigheid, Flexibiliteit, Creativiteit, Zorgvuldigheid, Nauwkeurigheid, Stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignonbusiness zijn wij met onze producten internationaal marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Solliciteren: Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en denk jij dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet via info@pnoflex.nl (onder vermelding van de vacaturetitel) of via solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.