P&O Flex
Werkvoorbereider Maintenance

Wij zijn voor een opdrachtgever te Geleen op zoek naar een Werkvoorbereider  Maintenance.

De werkvoorbereider Maintenance is verantwoordelijk voor het voorbereiden en het begeleiden van de uitvoering van onderhoudsactiviteiten ten behoeve van het machinepark. Daarnaast houdt de werkvoorbereider toezicht op het oplossen van storingen en in voorkomende gevallen ben je zelf actief in het oplossen van storingen. Je draagt er zorg voor dat geplande, maar ook niet geplande, onderhoudswerkzaamheden veilig, tijdig en efficiënt worden uitgevoerd en binnen budget. Je bent in nauw contact met leveranciers en dienstverleners om tot maximale service en doelgerichte oplossingen te komen met optimale focus op veiligheid.  

Over de opdrachtgever

De locatie in Geleen is één van de twee grondstoffen fabrieken. Deze locatie voorziet in de grondstofbehoefte ten behoeve van de productie, voor de gehele divisie wereldwijd

Over je nieuwe functie

Het afstemmen van geplande werkzaamheden met de Maintenance Coördinator. 

Het afwerken van de geplande werkzaamheden conform afgesproken tijdsplanning.

Het voorbereiden van de benodigde werkvergunningen, veiligstelschema conform LOTOTO, bestellen van benodigde materialen en het maken van afspraken met subcontractors.

Bewaken van de voortgang van werk in uitvoering: ontvangen, instrueren en begeleiden van uitvoerders, afstemmen van afwezigheden zodat er voldoende capaciteit is om het werk af te ronden, controle op uitgevoerde werkzaamheden.

Administratieve werkzaamheden: het bijwerken van technische documentatie, het verwerken van de urenverantwoording van externe leveranciers, voorbereiden maandrapportage, binnen boeken van uitgevoerde diensten/materialen, up to date houden van documenten in systemen.

In acht nemen van maatregelen op het gebied van Arbo, Milieu en Veiligheid: het herkennen van risico’s in eigen werksituatie en die van anderen. Het actief aandragen van verbetervoorstellen.

Zorgdragen voor een veilige staat van de gehele technische installatie.

Zorgdragen voor het reviseren van componenten en voorraadartikelen

Wat jij meebrengt voor deze functie

MBO technische opleiding met Elektrotechnische – of WTB achtergrond. 

3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie: bulkchemie, continu en batchprocessen.

Bij voorkeur aanvullende trainingen/cursussen richting elektrotechniek of WTB.

Bij voorkeur aanvullende trainingen op het gebied van veiligheid: o.a. veilig hijsen, veilig werken met gevaarlijke stoffen etc.  

Persoonsprofiel:

Als Werkvoorbereider Maintenance heb je ervaring met het voorbereiden en monitoren van onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van een machinepark. Je hebt ervaring/affiniteit in zowel WTB als Elektrotechniek. Naast voorbereidende werkzaamheden ben je niet te beroerd om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Naast hands-on is het belangrijk dat jij secuur bent in het volgen van geldende regels en procedures.

Wat wij bieden voor deze functie

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid in een leuke en uitdagende branche.

Wil je ontdekken wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft:

Reageer via heerlen@pnoflex.nl / Tel: 045 30 30 370  of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.