P&O Flex
Werkvoorbereider/ Planner

Voor een gerenommeerde speler in de gasindustrie zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/planner.

Dit bedrijf wordt gekenmerkt door de fijne familiaire werksfeer en korte lijntjes. Je komt terecht in een hecht team waarin je je snel thuis zult voelen. Het betreft een multidisciplinaire functie op basis van Werving & Selectie d.w.z. dat je direct een rechtstreeks contract krijgt bij onze opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is gespecialiseerd in opslag- en transport van gassen zoals koolzuur, stikstof en zuurstof. Afnemers zijn grote bedrijven in de industriële sector en de voedingsmiddelenbranche. Hieronder vallen onder andere brouwerijen, fastfoodketens en voedselproducenten. Het werkgebied van deze functie is West-Europa.

Over je nieuwe functie

Als werkvoorbereider/planner ben je verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning tijdens het gehele traject van order entry tot after sales. Je gaat dagelijks plannen, voorbereiden en coördineren van operationele aspecten zoals routes, chauffeurs, transporten, materialen en technische werkzaamheden. Je gaat multidisciplinair te werk binnen een zeer hecht team.

Wat jij meebrengt voor deze functie

Voor deze functie is P&O Flex op zoek naar iemand met een aantal jaar relevante werkervaring. Je voelt je prettig in een hectische en dynamische omgeving. Snel schakelen is je op het lijf geschreven en je weet hoe je kostenbewust het volledige proces moet begeleiden. Je presteert goed onder druk en bent in staat om voortdurend tussen gesprekspartners op diverse niveaus te schakelen. Je bent administratief sterk en houdt het te allen tijde het overzicht over het eindresultaat.

Wat wij bieden voor deze functie

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden? Deze opdrachtgever combineert échte uitdaging met plezier in het werk. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een jong team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid in een leuke en uitdagende branche.

Wil je ontdekken wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft:

Reageer via heerlen@pnoflex.nl / Tel: 045 30 30 370  of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.