P&O Flex
Werkvoorbereider/ Technisch Tekenaar

Wij zijn voor een kleinschalig, familiair bedrijf uit de gevelindustrie op zoek naar een Werkvoorbereider / Technisch Tekenaar.

Je bent de spil tussen klant en uitvoering en wordt multidisciplinair ingezet op zowel de werkvoorbereiding als het technisch tekenen. Werken voor deze opdrachtgever betekend terechtkomen in een warm bad waarin je een hechte band hebt met je collega’s.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is gespecialiseerd in met name aluminium- en stalen kozijnen. Opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren. Je voert opdrachten uit voor woningen, kantoorgebouwen, winkelpuien of vliesgevels van bedrijfspanden. Door de kleinschaligheid van je nieuwe werkgever (+/- 40 FTE) leer je snel al je nieuwe collega’s kennen. Je staat dagelijks nauw in contact met zowel de productie en de monteurs die de door jou ontworpen producten maken en afleveren. Enige gezelligheid wordt er daarom wel van je gevraagd!

Over je nieuwe functie

Als Werkvoorbereider / Technisch tekenaar ben je de schakel tussen klant en de uitvoering van het project. Jij bent verantwoordelijk voor het proces van tekenen en de werkvoorbereiding naar wens van de klant. Het betreft een multidisciplinaire functie die voor voldoende afwisseling zorgt. Als Werkvoorbereider / Technisch tekenaar lig je niet wakker van deadlines en kun je snel schakelen, ook onder druk.

Wat jij meebrengt voor deze functie

Voor deze functie is P&O Flex op zoek naar iemand met een aantal jaar relevante werkervaring. Je voelt je prettig in een hectische en dynamische omgeving. Snel schakelen is je op het lijf geschreven. Je presteert goed onder druk en begrijpt wat de klant wilt. Dit weet je te vertalen in technische tekeningen en ziet erop toe dat de gemaakte afspraken met de klant ook worden nagekomen. Je denk in oplossingen en bent praktisch ingesteld. Je hebt ervaring met o.a. Logikal en Autocad en hebt bij voorkeur affiniteit met de gevelbranche.

Wat wij bieden voor deze functie

Valt het je ook op dat alle opdrachtgevers een ‘marktconform salaris’ en ‘leuke werksfeer’ bieden?

P&O Flex werkt voor opdrachtgevers die échte uitdaging en plezier in het werk combineren. Je komt terecht in een dynamische omgeving die voldoende doorgroeimogelijkheden bied. Een hecht team waarin men samen streeft naar klanttevredenheid in een leuke en uitdagende branche.

Wil je ontdekken wat deze zeer uitdagende functie je allemaal te bieden heeft:

Reageer via heerlen@pnoflex.nl / Tel: 045 30 30 370  of solliciteer direct via tab ‘inschrijven’ bovenaan de homepagina.